Łobuz Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Sacharow (Jantar) chce to sprzedać za 3 Korale Mamusi - czy to się opłaca kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Karabin Gaussa dostajesz od Ducha za wypełnienie konkretnych zadań. Duch daje szybkostrzelny Gauss, który nie ma sobie równych w modzie. Minus to brak lunety. Jeżeli kupisz u Sacharowa być może będzie z lunetą, ale będzie bardzo wolno strzelał.(użycie w ukryciu jako snajper). Wyśmienita broń na duże mutanty i gości w exoszkieletach. Wszystko zależy na jakim jesteś etapie gry. Amunicję sprzedaje profesor na Jantarze i Siak na Radarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Karabin Gaussa dostajesz od Ducha za wypełnienie konkretnych zadań. Duch daje szybkostrzelny Gauss, który nie ma sobie równych w modzie. Minus to brak lunety. Jeżeli kupisz u Sacharowa być może będzie z lunetą, ale będzie bardzo wolno strzelał.(użycie w ukryciu jako snajper). Wyśmienita broń na duże mutanty i gości w exoszkieletach. Wszystko zależy na jakim jesteś etapie gry. Amunicję sprzedaje profesor na Jantarze i Siak na Radarze. Ale u niego napisane jest strzelba a nie karabin:P Zapisze się i sprawdze co to jest jak bez celownika to zrezygnuje zzakupu Niestety okazało się że masz racje . Karabin jak ze zwykłej gry wole Wała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wczoraj miałem okazję wypróbować karabin Gaussa od Ducha na jednym z nowych stworów - Bibliotekarzu. Zespawnował mi się po raz drugi podczas gry na Bagnach (przejście mostek z posterunku Diakona w stronę cerkwi Bandytów). Wynik - rewelacja 4 do 5 strzałów i po nim Niemniej jednak ten numer przejdzie tylko z Gaussem od Ducha - szybkostrzelność zwykłego Gaussa jest zbyt wolna, by przeżyć takie spotkanie twarzą w twarz. Poza tym jest to broń (oba Gaussy), która kładzie te upierdliwe Połamańce jednym strzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Niemniej jednak ten numer przejdzie tylko z Gaussem od Ducha - szybkostrzelność zwykłego Gaussa jest zbyt wolna, by przeżyć takie spotkanie twarzą w twarz. Poza tym jest to broń (oba Gaussy), która kładzie te upierdliwe Połamańce jednym strzałem Za to właśnie kocham tego Gaussa...za Połamańce...... mimo ,że bez lunety jest najlepszy. W galerii Soljanki są fotki pokazujące skutecznośc tej broni wybiłem 2 stadka...23 pseudopsy w Zapomnianym Lesie...27 ślepych psów na Niezbadanych Terenach.... Ale u niego napisane jest strzelba a nie karabin Strzelba Gaussa to Crysis, nie przypominam sobie tej broni w modzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zajrzyj do Sacharowa to zobaczysz że ma to w Ofercie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Sprawdźcie czy można zamontować do niego którąś optykę, w Soljance jest kilka rodzajów trzeba pobiegać po handlarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Sprawdźcie czy można zamontować do niego którąś optykę, w Soljance jest kilka rodzajów trzeba pobiegać po handlarzach. Na razie ugrzązłem na dobre na CEA 2 (wczoraj kopnąłem w cztery litery Świadomość Z ). Jak tylko wrócę do Zony to zajmę się tym pomysłem - ciekawe, że nikt wcześniej na to nie wpadł ... No ale czasem trzeba bardziej militarnego podejścia do rzeczy Vorenusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zajrzyj do Sacharowa to zobaczysz że ma to w Ofercie ! Łobuz jeżeli możesz zrobić fotkę z tym błędnym opisem w dialogu to daj i Trurl3 poprawi na karabin, jeżeli po zakupie dostajesz normalny karabin Gaussa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Sprawdźcie czy można zamontować do niego którąś optykę, w Soljance jest kilka rodzajów trzeba pobiegać po handlarzach. Niestety nie daje się zamontować optyki na Gaussie Ducha (a szkoda ) Sprawdziłem następujące celowniki: 1. PSO-1 2. SUSAT 3. ACOG Nie sprawdziłem jeszcze celownika dedykowanego pod M16, ale raczej czarno to widzę. EDIT: - optyka dedykowana pod M16, też nie daje się podczepić do Gaussa Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zobacz jeszcze u techników w barze czy go nie z ulepszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zobacz jeszcze u techników w barze czy go nie z ulepszą? Jak tylko będę przechodził przez Bar, to wpadnę do techników z wizytą Dopiero co z CEA 2 wróciłem i na Jantar zaniosłem torbę Sacharowowi A teraz na ATP i do Prypeci na dachy, medalionu Doktora szukać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Optyka do tego Gassusa zrobiłaby z niego super-broń, tylko amunicji w Zonie za dużo nie znajdziesz. O medalion się nie martw - jak znajdziesz już teleport to medalion będzie tylko formalnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Optyka do tego Gassusa zrobiłaby z niego super-broń, tylko amunicji w Zonie za dużo nie znajdziesz. O medalion się nie martw - jak znajdziesz już teleport to medalion będzie tylko formalnością. No i pewnie właśnie dlatego autorzy Solianki nie dali możliwości dołączania do niego optyki Trudność w zdobyciu do niego amunicji jest kolejnym takim elementem limitującym częstotliwość używania Gaussa. Gdyby było inaczej, to prędzej czy później każdy z grających w Soliankę biegałby tylko z Gaussem od Ducha i nie musiał obawiać się czegokolwiek (no może radiacji ). Od biedy myślę, że dałbym radę zmusić grę (grzebiąc w konfigach broni) do tego, by dołączyć optykę do tego Gaussa, ale chyba tego nie zrobię z szacunku dla Twórców tego wspaniałego moda. Namiar na przejście ATP-Prypeć od Sacharowa dostałem Dziś siedzę do późna w pracy, więc chyba dalszy ciąg Solianki od jutra, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Technicy w Barze też nic z Gaussem Ducha nie potrafią zrobić Wnioski: 1. optyki nie da się do niego dołączyć (bez grzebania w konfigach broni) 2. technicy w Barze nie potrafią jej modyfikować. 3. Gauss Ducha jest taki, jakim go Autorzy moda stworzyli (czyli bez optyki) i albo go ktoś polubi, albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Gdyby było inaczej, to prędzej czy później każdy z grających w Soliankę biegałby tylko z Gaussem od Ducha i nie musiał obawiać się czegokolwiek (no może radiacji ). Dokładnie... broń Ducha jest wystarczająco groźna i bez optyki. Celowo nie dodano lunety..byłoby to dużym błędem i zachwiało równowagę wśród broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Podajcie mi nazwę tej broni jaka jest w plikach broni lub unikatowych a spróbuję pokombinować z podpięciem celownika.Ewentualnie można zrobić takie cuś: zoom_enabled = true ; (on,off)zoom mode (right mouse button) scope_zoom_factor = 17.142857 ;G-36 Standart 3,5X ; fov for zoom mode scope_texture = wpn\G-36 scope_name = wpn_addon_optik ; section name for the attachable scope inv_grid_x = 86 inv_grid_y = -5 Poszukaj w pliku dodatki jeżeli jest jakaś luneta to dołożysz jeżeli nie ma to nic z tego to co ci wkleiłem jest z tajnych ścieżek 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi