Junx Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Autor: @Junx Data Premiery: OPIS: Spoiler Hybird to ulepszona wersja moda, który został wydany w 2014 roku przez naszego rodaka, a jego podstawowym celem jest maksymalne usprawnienie Czystego Nieba. Produkcja może się pochwalić świetną oprawą wizualną, nowym arsenałem broni oraz naprawą drobnych błędów podstawowej wersji gry. Całość została przeniesiona na 64-bitowy silnik. Główne zmiany: Wykorzystano arsenał broni z STCoP Wysokiej jakości modele z dodatków do Anomaly Poprawa Wojny Frakcji Modyfikowanie artefaktów Liczne, drobne ulepszenia i nowości SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zawartość pobranego archiwum umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jak będę w domu to poprawię. Powinno być już ok - https://www.dropbox.com/sh/vkmu1lpmlxniwfa/AAC-kjIEmm4hRI-D6vfYvIdya?dl=0 W weekend podam listę zmian do nowej wersji. Wyszedł Build wersji 2.1 - https://yadi.sk/d/CM4KtFXSczqHB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Junx ; który link jest najbardziej aktualny .Przejrzałem temat i jestem w lesie dosłownie i w przenośni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Z poprzedniego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wow 1.5 giga xDCzy nowy hud jest już w tym buildzie ostatnim czy dopiero dodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Hud jest ten co widać czyli go nie ma. Wraz ze smox'em robimy testy jeśli jesteś zainteresowany testami i masz dropa to wyślij na PW email to ci dam dostęp do naszego laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zacny mod. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jeszcze dużo pracy zostało przy tym modzie, ale trzeba wszystko sprawdzić przed dalszą pracą bo powiem, że plany mam duże i da się je zrealizować ale trzeba sprawdzić co już jest. /// Wersja 2.1 przeniesiona do modów w produkcji, 1-szy. post zaktualizowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pobrałem z janka: Hybrid Build 491.7z.czy to jest mod ktory gra bez paczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tak, ale polecam pobrać patch. Dużo poprawia oraz dodaje troche rzeczy. Mod w wersji 2.1 można pobierać z 1-go. posta. kilka dni przerwy i wracam do modowania :) Próbka moda Arsenal Overhaul 2.4 CS http://www.youtube.com/watch?v=tXat0-_eSRI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wygląda naprawdę znakomicie.Mam jedno pytanie - jak z celnością przeciwników? Kiedyś próbowałem modów do CS (modpacki) i niezmiernie irytowała mnie niesamowita celność przeciwników oraz prędkośc, z jaką dziurawili mi kamizelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Tutaj jest wszystko w "normie". Zacząłem pracować nad wersją pod CoP'a, gdzieś na forum jest temat, ale nie pamiętam czy go skończyłem. Wersji pod CS już nie będę poprawiać bo dysk ze wszystkim odszedł mi do nicości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Trochę szkoda, choć z drugiej strony to co udało ci się zrobić zasługuje na pochwałę, bo dobrych modów do CS nie ma tak dużo.W taklm razie pozostaje mi podziękować za to co udało się zrobić i wesołych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak coś to pisz może coś postaram się pomóc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 witam, mam mały problem, gdy na wysypisku pomogę wasianowi to wysyła mnie do pulpitu. wie ktoś jak to naprawić? a tutaj log xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:Program Files (x86)Deep SilverS.T.A.L.K.E.R. - Clear SkybinxrCore.dll" at 0023:1001B944, xrDebug::backend()+164 byte(s) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drednot666 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Ja też miałem ten sam problem, ale nie otwierają mi się logi. Program się wtedy zwiesza. Ale to poza tematem. Ja to rozwiązałem w ten sposób, że gościa wyeliminowałem. Wtedy z nim nie pogada, ale gra i fabuła ciągnie dalej. Niestety kolejny problem pojawił się w Agropromie w bazie Powinności. Kiedy chcę porozmawiać z jedną z ważnych postaci, np. z handlarzem, to wywala mi grę na pulpit z jakimś logiem. Niestety, tak jak wcześniej wspomniałem nie mogę tego loga otworzyć, więc gdyby ktoś spotkał się z tym błędem, to miło by było gdyby go wstawił. Na początku myślałem, że to przypadek, ale to się powtarzało za każdym razem kiedy chciałem rozmawiać. Wyjątkiem jest Generał. Z nim można spokojnie nawiązać dialog. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Drednot666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Miałem podobny problem na Agropromie z tym , że pulpit widziałem już przy wejściu do bazy powinności . Log jednak był i nie wiedzieć czemu brakowało pliku "w_pkm.ltx" . Po uzupełnieniu , gra do końca poszła bez problemów . Bez loga jednak trudno Ci pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 @ gawron: Skończyłeś całego moda już czy nie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 źle się wyraziłem z tym "do końca" , doszedłem do Szpitala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właśnie w/w błąd miałeś może tam gdzie jest monolitowiec z pkm gdzie czekamy na wsparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Po prostu pobiegłem rozejrzeć się po lokacji i w pobliżu bazy Powinności wylot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A w szpitalu miałeś już błąd? Jeśli nie to npc'a musisz pierw zabić zanim zacznie strzelać bo błąd ci wywali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drednot666 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Taki pokazuje mi się błąd podczas zadania z Wasianem, po zabiciu ślepych psów.FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesscript_engine.cpp[error]Line : 180[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ...gamesstalkerstalker csgamedatascripts_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zabij go i przeszukaj, gra pójdzie dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drednot666 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czy może mi ktoś pomóc z tym błędem? Pojawia mi się co jakiś czas i nie pozwala grać dalej... FATAL ERROR [error]Expression : index != BI_NONE [error]Function : CParticlesPlayer::LoadParticles [error]File : E:priquelsourcesenginexrGameParticlesPlayer.cpp [error]Line : 87 [error]Description : Particles bone not found [error]Arguments : bone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi