Łobuz Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Proponuje otworzyć tutaj Temat z przepisami na Artefakty Jeżeli ktoś potrzebuje przepis to ci co go mają, mogą go udostępnić potrzebującym . Ja potrzebuje przepis na Elektrycznego Jeżowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Proponuje otworzyć tutaj Temat z przepisami na Artefakty Jeżeli ktoś potrzebuje przepis to ci co go mają, mogą go udostępnić potrzebującym . Ja potrzebuje przepis na Elektrycznego Jeżowca Bardzo dobry pomysł Zebrało mi się trochę przeróżnych recept podczas grania i przyszło mi do głowy zrobienie atlasu artmodyfikacji i transmutacji Jak tylko zbiorę screeny z receptami i je posegreguję, to wrzucę spakowanie na rapida do pobrania Ci, którzy mają transmutator będą mogli poszaleć A na razie ... nie mam co prawda Elektrycznego Jeżowca, ale mam za to Elektrycznego Jeżozwierza (bo to chyba raczej o niego chodziło w Twoim zapytaniu ) Screen poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Yourek myślę ,że lepiej by było w temacie jak do pobierania...Forma jaka zacząłeś jest dobra. Nazwa a pod spodem fotka. Wstaw to , a potem zrobimy z tego atlas modyfikacji artefaktów. Tutaj bez pobierania każdy znajdzie tą receptę której będzie potrzebował. Otwórz nowy temat ..nazwij np. Atlas Modyfikacji i wklejaj do niego recepty i modyfikacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 SUPER POMYSŁ Z TYM ATLASEM:wodka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Prace nad Atlasem są bardzo zaawansowane. Myślę, że dziś wieczorem coś będzie Brakuje mi recepty na transmutację: "Kwaśny jeżozwierz" Jeśli ktoś posiada takową, prośba o wrzutkę na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 http://img442.imageshack.us/i/ssukasz112410125505l01e.jpg/ http://img249.imageshack.us/i/ssukasz112410125511l01e.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wielkie dzięki korndddd Zaraz dorzucam do przygotowywanego atlasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Pod forumowym adresem: http://www.stalkerteam.pl/Thread-Atlas-artmodyfikacji-i-transmutacji wrzuciłem linka do pobrania Atlasu z receptami artmodyfikacji i transmutacji artefaktów. Próbowałem dziś dodać go do Forum w postaci jakiej postulował Malakas, ale nie udało mi się. Silnik Forum cały czas z uporem maniaka nie tworzył nowego postu z nazwą artefaktu i screenem, lecz dodawał każdy kolejny dodany przez mnie opis i screen do pierwszego mojego postu, przez co całą ideę atlasu szlag trafił, bo całość była zupełnie nieczytelna. Może Wam (adminom) uda się go udostępnić pod taką postacią, by każdy z potrzebujących mógł znaleźć tylko tą potrzebną receptę i nie musiał pobierać całości. Mam świadmość, że nie obejmuje on wszystkich recept - nowe będą dodawane w miarę pojawiania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Poradnik będzie również dostępny na forum . Jeżeli zauważycie brak jakiejś recepty to zgłaszajcie braki w tamtym temacie. Link do tematu... ATLAS MODYFIKACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi