Yurek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Niestety gra zmusiła mnie do wymyślenia tego sposobu, bo podczas mojej wizyty w Pieczarze w poszukiwaniu Skarbu, nie zespawnowało się (lub zniknęło w teksturach) kilka monet i nie mogłem tego kwestu zaliczyć. Próbowałem dodać te monety do sprzedaży u handlarzy, ale coś nie chciały się pojawić. Drobny trik ze Spawnerem pozwolił mi szczęśliwie ukończyć w/w kwest. Może podczas Waszej gry zespawnuje się w Pieczarze dość monet, by kwest zaliczyć. Ten plik macie na wypadek takiego problemu jaki ja napotkałem.plik spawnera (skarb z pieczary).zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Też miałem podobnie niby zebrane wszystkie monety ale zadanie ciągle nie zaliczone.Dopiero przy drugim podejściu pojawiła się reszta i zaliczyło zadanie hmmm A teraz mam więcej niż chciał Łysol heh ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja również miałem dzisiaj podobny problem z monetami. Powpadały w tekstury i nie było ich widać. Ale, akurat miałem granatnik Bulldog i ostrzelałem to miejsce i wypadło nawet kilka monet więcej, niż potrzebne jest do zaliczenia qusetu, zużyłem około 12 granatników Vog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wydaje się że najprostszym sposobem na skarb jest zebranie tego co leży, wyjście z pieczary na powierzchnię, powrót i zebranie reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Siemka...Który Quest pierwszy zrobić,ten od Łysola o poszukaniu skarbu czy górnika. Ja po wzięciu zadania od Łysola ,czyli poszukanie skarbu , poszedłem do Pieczary do górnika. Dostałem od niego zadanie poszukania książki w Zapomnianym Lesie. Wyszedłem z pieczary i prosto do zapomnianego lasu. Może najpierw poszukać skarbu czy zadanie od górnika ? Czy ten skarb z zadania od Łysola,znajduje się w tej Pieczarze, gdzie jest górnik, proszę jaka kolejność. // Mam pytanko,mianowicie w którym dokładnie miejscu znajduje się książka w zapomnianym lesie Quest Górnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Czy ten skarb z zadania od Łysola,znajduje się w tej Pieczarze, gdzie jest górnik, proszę jaka kolejność. To jak to rozumieć... piszesz że wziąłeś od Górnika zadanie na książkę i pytasz gdzie jest Górnik ?...Jeżeli rozmawiasz o skarbie z Górnikiem to według mnie należy iść go poszukać bo jest w Pieczarze na dolnym piętrze więc bliżej niż książka. Książki można szukać później. Jest na forum mapka z przedmiotami kwestowymi Zapomnianego Lasu którą zrobił Miedziane Jaja...http://stalkerteam.p...kacji-soljanki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Skarb, czyli monety znalazłem dla łysola lecz nie mogę znalesć książki dla górnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 W lewym dolnym rogu mapy, praktycznie przy krawędzi lokacji. Książka leży pod krzakiem, obok jest trochę starych kości i ze dwa artefakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Super ,dzięki. // Tylko jestem ciekaw dlaczego w kolejnym temacie robisz bałagan. Co ma wspólnego Książka Górnika z skarbem w Pieczarze ? Jeżeli niema na forum tematu o książce to można go otworzyć zamiast zaśmiecać istniejący o skarbie. Pytałem. Bo łysol chciał skarb żeby poszukać,tak ,tak.Więc śmigam do pieczary ,najpierw rozmowa z górnikiem bo i tak jest zadanie,zadanie od niego pierwsze robię na poszukanie książki, bujam do zapomnianego lasu,a potem zadanie dla łysola dlatego pytałem skoro jestem w tej pieczarze po co wracać ponownie po zadanie do górnika,a miałem problem z tą książką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi