Yurek Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ponieważ udało mi się zrobić (dwukrotnie podczas mojego dotychczasowego grania) mega biznes sprzedając różności u handlarzy, postanowiłem wrzucić screeny z tego dokonania i zachęcić innych do prezentacji swoich osiągnięć Zaznaczam przy tym, że była to uczciwa gra - 1. żadnego spawnowania wartościowych przedmiotów; 2. przedmioty faktycznie zostały sprzedane, a nie tylko wrzucone na ekran sprzedarzy w celu nabicia licznika; 3. zostały przyniesione przez gracza w jednym podejściu w ramach oryginalnego limitu udźwigu przy zastosowaniu Grawikombinezonu (280 kg)(żadnych modyfikacji udźwigu do 500 kg :exclamation:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Yurek, jesteś prawdziwym graczem a nie kodowo-witaminowym mamisynkiem:wodka:. Da się mieć i realizm i pieniądze i zabawę - szkoda, że w życiu nie jest tak prosto. Fajnie zatytułowałeś ten wątek:D, Ja najwięcej drogiego sprzętu natachałem z CHAES, też były Gassusy, Grozy i Wały, warto zawsze nosić w ekwipunku plecaczek i po większej bitwie z wypasionymi przeciwnikami pozbierać drogi sprzęt i przechować w ustronnym miejscu w plecaku. Następna wizyta na lokacji sowicie się opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Te 150 000 "putinów" to właśnie po wizycie na CHAES 2 Niestety plecaczek miałem jeden i został na CHAES 1 - I'll be back Na CHAES 2 przepadło i tak mimo mojego zbieractwa kupę kasy i sprzętu . Starałem się zabrać tylko same najcenniejsze rzeczy (i tak byłem załadowany na 279.9 kg ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Plecak ma w stałej ofercie Sidor, kosztuje o ile pamiętam 5000 rubli i wraca się w krótkim czasie. Ja miałem rozlokowane w kilku lokacjach, daj jeden na ATP, bo tam co jakiś czas respawnują się Bandyci z Grozami z laserowym celownikiem i kombinezonami bandytów - wiesz już że można je dobrze sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jeżeli się chwalicie to ja też to zrobię.....na fotkach wycinek osiągnięć z wersji 19.04... wyposażenie i kasa... http://img201.imageshack.us/img201/2529/sswojtek090110110610l12.jpg pudło w Barze mały wycinek zbiorów.., http://img830.imageshack.us/img830/305/sswojtek082010173200l05.jpg amunicja... http://img146.imageshack.us/img146/4016/sswojtek082010173238l05.jpg W pudle jeszcze wiele pamiątek, kombinezonów i broni..niestety nie ma fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No, no, no ... Dałeś czadu Malakasie Co prawda trochę off topic, ale zbiór imponujący Widzę, że parametry "Młodszego brata Giganta" uległy znacznemu pogorszeniu po Dopie Mam jeszcze jedno niespełnione Soliankowe marzenie - Egzoszkielet Czystego Nieba. Nie mam pojęcia skąd go zdobyć, bez mordowania bazy Czystoniebowców na Bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W Dopie nie wiem , ale w Soljance zawsze zdobywałem go przy pierwszej wizycie w wiosce rybaków..tam gdzie jest teleport na bazę... Nigdy się z nim nie rozstawałem...doskonałe parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W Dopie nie wiem , ale w Soljance zawsze zdobywałem go przy pierwszej wizycie w wiosce rybaków..tam gdzie jest teleport na bazę... Nigdy się z nim nie rozstawałem...doskonałe parametry. Niestety w Dopie goście w egzach Czystego Nieba są tylko w bazie na Bagnach (dużo) i na przysiółku Diakona (jeden). W wiosce rybaków niestety spawnują się tylko "zwykli" zawodnicy, których snorki masakrują bez litości za każdym razem W Dopie "Młodszy brat Giganta" daje tylko +14% od zadrapań i jest radioaktywny na chyba +7 Moim zdaniem skopali go trochę, bo jak absolut to jest cienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W wiosce rybaków niestety spawnują się tylko "zwykli" zawodnicy, których snorki masakrują bez litości za każdym razem Właśnie wśród tych "zwykłych" w wiosce na Bagnach znalazł się jeden w EXO. i snorki go zjadły na moją korzyść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi