Vorenus Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Skończyłem Random Moda i oczywiście wcześniej czystą wersję S.S.-a, mam ochotę ponownie zagrać w tą odsłonę - co polecicie? Lubię mody znacznie zmieniające rozgrywkę z nowymi wątkami, postaciami i lokacjami ale z sensem i zachowaniem realizmu. Doradźcie coś dobrego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Łee ... ja polecam Oblivion Lost 2.2 niby nic ale radość jest No i Priboya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Hmmm dino.... Chodzi mi oczywiście o mod do CZYSTEGO NIEBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Przepraszam nie zauważyłem. Zaganiany jestem dzisiaj. Wracając do tematu. Polecam: http://www.stalkerteam.pl/Thread-OGSM?pid=5627#pid5627 ale dawno grałem. I to znalazłem: http://www.stalkerteam.pl/Thread-Total-Faction-War Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 dino, jeżeli w nie grałeś to napisz coś zachęcającego albo po prostu wypunktuj ciekawe rzeczy. Jeżeli nie grałeś, to i tak dzięki za podpowiedź młody pakerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Total Faction War najbardziej mi się podoba chociaż nie grałem. Pomyśl można olać fabułę bo jej nie ma i skupić się na samej wojnie frakcji. Jak czytałem dodaje zadania poboczne związane z frakcjami i inne pierdółki. OGSM to mogę ci powiedzieć że to jest Czyste Niebo jakie chciałbym aby było. Bardzo fajny mod. Mutanty zauważyłem nowe ponieważ nie przeszedłem Clear Sky z tym modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi