Łobuz Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 1-Zmodyfikowałem swoje PDA żeby wykrywało Pijawki:P Pytanie Jeżeli teraz przerobie je na wykrywanie kontrolerów czy stracę pierwszą możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Zapłać technikom na zapleczu w Barze PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Zapłać technikom na zapleczu w Barze PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć Zmodyfikowałem właśnie u Mechaników I zastanawiałem się czy przy następnej przeróbce nie utracę wcześniejszej możliwości wykrywania potworów Dzwięczny jestem za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 A ja pomyślałem, że z Ciebie taki informatyczny kozak, że potrafisz w plikach dotyczących PDA grzebać Ja na razie to tylko sprawnie potrafię spawnera i dodawanie do sprzedarzy obsłużyć Chociaż dziś na próbę nieco ulepszyłem Egzoszkielet Czystego Nieba i się udało. Ale nie będę go chyba publikował, ani używał - jestem ortodoksem jeśli chodzi o ułatwianie sobie gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi