azor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam, jestem na etapie laboratorium X16 a w moim PDA w niewykonanych misjach jest właśnie "Zdobądź informacje o Strieloku", a dokładniej mówiąc etap Zdobądź informacje od Kreta jest zaznaczony na czerwono. Mam obawy że przez to nie będę mógł ukończyć gry. Da się coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zakończysz. Idź później na Agroprom i zejdź do podziemi. Tam w schronie Striełoka jest fleszka - zabierz ją. Będzie pomimo śmierci Kreta :yes: . Na półkach w pomieszczeniu jest broń - niezła - zabierz ją.tu masz mapę pod spoilerem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No mam pendrive w inventory i ten ulepszony karabin. Zakończyłem już misję X18 oddałem dokumenty i teraz mam iść do X16. Rozumiem że mam się z powrotem wrócić do X18 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma takiej potrzeby do doliny mroku nie musisz już zaglądać ;) idziesz na Jantar czyli ja wychodzisz z baru (tam kręci się jeden koleś ) to na lewo idziesz przez magazyny czy coś takiego naprzeciwko nich jest brama i drugi patrol Duty , Dolg lub powinności zależy w jakim języku grasz i naprzeciwko jest uszkodzona brama idź przez nią i masz tam dojście do Dziczy uważaj czeka cię mała zabawa z najemnikami na początku użyj granatów ( mi wystarczą 2 ) pod nimi jest jeden koło drabinki zlikwiduj go z odległości. jak wyjdziesz czeka cię zasadzka dwóch merców na dole i jeden snajper na wieży , wal w czerwoną beczkę załatwisz dwóch 2 strzałami a tego na wieży bez problemu ( ten NPC nie ogarnia ) idziesz dalej w lewo za martwymi najemnikami ( nie wchodź do magazynu może czaić się pijawka ) wejdź na schody krótki filmik w sytuacji dalej dasz sobie radę problem będzie z profesorkiem ale to kwestia ogarnięcia się w grach fps on dalej będzie cię prowadził ( jak dobrze go ochronisz ) "To narazie tyle i powodzenia w nowej misji" - Filmik instruktażowy z DOOM 3 Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez SmokeHead 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na dziczy możesz iść od strony hangarów/budowy lub z drugiej strony torami kolejowymi i tu zawsze czekają rekieterzy, ukatrup i potem najmusów i dostaniesz kwesta na odprowadzenie naukowca na jantar, jak przejdziesz spalacz to się cofnij po fuzje w zawalonym przejściu + graty gordona z half lajfu - masz w barze wziąść kwesta na broń rodową, zawsze to trochęmamony wpadnie. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi