Walik Czosnek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Hej będę się streszczał.Otóż "wykradłem" dokumenty wojakom i mam za zadanie dostać się do baru, jednak gdy przechodzę przez bramę Powinności gra się wyłącza i wyskakuje znienawidzony przezemnie już XRay Engine z takowym opisem: Expression : fatal errorFunction : CBlender_default::CompileFile : BlenderDefault.cppLine : 62Description : <no expression>Arguments : Not enought textures for shader, base tex: stonston_bort_j01 Grę pobrałem z http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przejdź na oświetlenie dynamiczne. Ten błąd miał być usunięty patchem. LA przeszedłem dwa razy i z nim się nie spotkałem osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Hmmm :/ To zmienię, bo musiałem je wyłączyć, bo gra się cięła :/Zobaczę ;) EDIT Hah wielkie dzięki @cichy ;) zadziałało :DTak szczerze to nie wpadł bym na to, bo myślałem, że będę musiał znów grę instalować :/ Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Walik Czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi