Wędrowiec Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam !Dziś pobrałem sobie Nanami Madobe windows 7 theme i nie mam zielonego pojęcia jak to zainstalować :(Ktoś wie jak to zrobić ? Można to pobrać z tąd :http://windows7themes.net/en-us/windows-7-nanami-madobe-anami-theme/Dzięki za odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dwa razy kliknij na theme.themepack . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Eset Smart Security blokuje mi dostępu do tej strony podanej w 1 poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Spakowane pliki są czyste od wirusów(zainstalowałem nawet theme).Wędrowiec zrób jak radzi Allen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tylko jest taki problem że mam windows Home Basic a ta wersja nie obsługuję themepacków . Jest wzmianka na stronie że na moim wydaniu windowsa trzeba wypakować zawartość tego pliku . Ale gdzie ? I tu jest problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tutaj masz przetłumaczona (google translate ^^) stronę gdzie opisują jak zainstalować theme na W7 Starter i HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) @Allen a dałbyś link do downloadu tego panelu do personalizacji ? Nieważne już mam :D A i jest jeszcze jedna sprawa czy ktoś powie mi jak zmienić dźwięki windowsa ? Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi