Junx Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Znalazłem takie coś - https://yadi.sk/d/TRo-n0mBe6EYs Czy ktoś wie z czym to się je? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Cóż to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 W dużym skrócie. 10 slotów na arty, slot na hełm i ogólnie usprawnienie silnika CS pod silnik CoP, czyli pod 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tak. W folderze "src" masz pliki źródłowe moda (cpp i h.). Możesz sobie je edytować, a potem nimi zastępujesz oryginalne pliki kodu źródłowego. Po tym kompilujesz i jedziesz. Ogółem mod ma dodanych kilka nowych callbacków przydatnych w skryptowaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dzięki za info. Mam już Visual Studio i zapieram się do pracy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Powodzenia. W razie czego to PW pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Będziesz w stanie jakoś w uproszczeniu to napisać jak robiłeś w SoC? Bo jak na razie gorzej niż kupa dla mnie to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi