Walik Czosnek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Hah zauważyłem iż wielu z was zaczyna spamować pod niektórymi postami ;)Bez urazy :) Jakie forum obeszłoby się bez tegoż topica? Dawajcie, bijmy wszelkie rekordy spamu o wszystkim i o niczym w tym temacie :) Hej takie coś byłoby dobre na grafikę na główną? PS:Grafika w 100% moja :) Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Walik Czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba i pasuje na grafikę główną według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 no w dechę ale...ale co to jest offtopic i spam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @upW większości twoje posty :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Podzielam twoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No wiem, że tak czasem mam ale się przyznaje do tego, moja wina i postaram się poprawić...sytuację i je ograniczyć. :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 hałałała spamik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie no założyłem, żebyście się cholera wygadali, bo jak mi zaczynacie spamem o kaszance w tematach o renowacji forum pisać to warto by wam zorganizować takie coś :) PS: Co do miniatury to nie miałem pojęcia jakie są tutaj (forum) wymiary potrzebne, ale jakby coś to i nową mogę zrobić a i można przecież zmniejszyć rozdzielczość :) Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Walik Czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi