kondotier Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Stosuję zasadę, aby mody stawiać nie bezpośrednio na podstawkę, lecz na jej kopię. Nie mam najmniejszego problemy z takimi podstawkami CCz czy ZP.Skrót od silnika kopii uruchamia ją bezproblemowo.Nie pamiętam, czy już robiłem kiedyś kopię CzN, ze względu na nikłą ilość modów do niego.Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka. Zrobiłem kopię działającej podstawki, skrót od silnika i po próbie uruchomienia systemowa informacja, że nie można uruchomić pliku fsgame.ltx" Cannot open file "fsgame.ltx". Check your working folder.To jest na razie czysta gra bez moda, plik jest na swoim miejscu.Proszę o wskazówki, co jest przyczyną takiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Utwórz skrót od XR_3DA.exe z folderu bin przenieś go sobie np. na pulpit prawym właściwości zmień wartość "Rozpocznij w" poprzez usunięcie końcówki /bin powinno śmigać :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Usunięcie bin z Rozpocznij zadziałało. Dzięki Allen. A ja mam o jedno doświadczenie więcej.Twoja informacja przyda się i innym, szanującym podstawki i stawiających mody na ich kopiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Sam miałem wiele razy ten problem dzięki @Allen jeden kozaczek dla ciebie to za mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam na kompie 2 dyski, jeden podzielony - c i d i drugi dysk(starszego typu) e.Kopie - cienie pl z 2007 r - oryginał+1 kopia, 10006 pl 2 kopie, rus 10004 4 kopie, rus 10005 i rus 10006 po 1 kopii.Zew - mam tylko rus i mam 6 kopii.Niebo - tylko 1 i tylko rus, jest problem z niebem i jego kopiami, po prostu kopie nie chcą grac a ja za dużo nie umię, polecam cienie i mam je tak jak zew na wszystkich 2 dyskach i 3 partycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 vidkunsen - a #2 przeczytałeś? Przecież ja w #3 piszę, że w oparciu o tę poradę uruchomiłem kopię CzN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Spoko znowu coś "mnie omineło" - xr3da exe od Allena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi