Wędrowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam !Mam pytanie czy ktoś z was kojarzy taką starą rosyjską grę pod tytułem ,,You Are Empty" i wie gdzie ją można dostać ? Dzięki za odpowiedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Ech...a wystarczyło rzucić okiem na Allegro... http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=you+are+empty&search_scope=category-82484&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-2-ce-0113 Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Raczej już tylko w koszach w marketach. Ale wiele nie straciłeś. Ja, swego czasu, wytrzymałem przy niej jakąś godzinę. Moim zdaniem totalna kaszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Na pw dostałeś jedną z form nabycia w/w gry.Dalej mam tę/tą grę na kompie, przelazłem ją parę razy, strzelanie z Mosina czy Fiodorowa lub naganta to istna frajda.Troche inne, dziwne ale to moja ulubiona odmiana sf czyli historia alternatywna.p.s. strzelanie z nitownicy... majstersztyk ;) :woot: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wędrowiec - zobacz w linku: http://www.swiatksiazki.pl/multimedia/you-are-empty-praca-zbiorowa-3180541/Księgarnia, ale kupisz gry po ich zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi