RADIO Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 siema gdzie mogę znaleźć informacje na temat takiej Borni jakby snajperki laserowej co się ją zabiera oddziałowi Monolitu z pomocą Wojska w Prypeci ?? bo żaden Technik nie może jej naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Może ten z pierwszej lokacji, dawno nie grałem ale chyba nazywa się(lokacji) Zoton. Musisz go trochę upić i da Ci misję na znalezienie dokumentów.A ta bron to karabin Gausa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Musisz ją zanieść do technika na Zaton czyli pierwszą lokację tak jak pisze Portals. To jest normalne zadanie i powinien cię kierować PDA. Dopóki tego nie zrobisz to nie dostaniesz innego zadania w Prypeci.Jeśli technik nie chce z tobą gadać to może nie dostał wódki albo przyniosłeś nie tego gaussa co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kardan tak ma na imię technik. Znajduje się zaraz obok Sowy tylko że za ścianą. I tak jak mówili poprzednicy. Ale ostrzegam będzie trochę biegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADIO Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dzięki wszystkim za porady Dzieki z wasza pomoco udalo mi sie przejsc zew prypeci i jestem mile zaskoczony zakonczeniem gry Zastanawiam sie nad kolejnym przejsciem calej seri stalkera narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi