vidkunsen Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Przypadł mi w udziale zaszczyt bycia tzw. redaktorem na okres próbny, więc staram się jak moge by urozmaicić to forum.Niestety często nie wiem jak w/w urozmaicenie ma wyglądac bo pełnię w/w funkcję po raz pierwszy, więc staram sie poprzez ten dział by wszyscy uczestnicy forum napisali do mnie co by chcieli ujrzeć/przeczytać dostać.wiem, że nie zawsze staje na wysokosci zadania ale się staram.1/ wiem, że uzywam wpisów wlasnych często luxno związanych z tematyką - tzw. of topy, postaram sie tego unikac i wyrugować je z własnych wpisów. Piszcie co i jak by urozmaicić forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Może zacznij od pisania bez błędów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Huh ale zjazd na start, zachęciłeś go ;) Aż mi się ze szkoły jeden tekst nauczycielki przypomniał: - A dla ciebie, eeee, jedynka na zachętę Edytowane 15 Maja 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 @vidkunsen nie jest złym redaktorem owszem offtopy offtopami. Ale jeszcze nie dawajcie mu 1 na zachętę ;)Wrzuca fajne kawałki. dobre filmy poleca i książki . Moim zdaniem nic do pracy @vidkunsena nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Vid mam nadzieję że poniższe słowa zrozumiesz jako konstruktywną krytykę- nie jako chłostę po twoich redaktorskich pleckach. Co do twojej roli, którą pełnisz na forum, w/w chłosta należy ci się za:-przypadkowe (lub celowe :whistling: ) kalki postów ze stalkeruniverse,- (niekiedy) niemożność przelania w treść posta swoich myśli, tak aby ten stanowiłsensowną, składną i zrozumiałą do przeczytania całość,- częste (jak na redaktora) błędy gramatyczne w wypowiedziach (@Smox). Butelka dobrego alkoholu za ciężkie (z)noszenie redakcyjnego egzoszkieletu należy ci się za:- dobrą znajomość modów (oraz języka rosyjskiego), - bardzo dobrą znajomość środowiska uniwersum;- rzetelną, pełną profesjonalnego zaangażownia pracę i poświęcony czas dla forum,- próby urozmaicania (czasem "wesoło-offtopowo") treści na forum,- dużą znajomość wiedzy "histerycznej", przedstawianej w nienachalny, obiektywny sposób. Co do urozmaicenia forum - pomysłów brak. To moje spostrzeżenia, jednak zawsze szkła mojej maski p.gaz mogły zaparować,więc stąd mój istotny brak obiektywizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kolego V, znamy sie ze Stalkeuniverse... mniej lub więcej... zaczął bym od reguły słowa redaktor http://pl.wikipedia.org/wiki/Redaktor i tu nastepuje już totalna zbierzność z tym co robisz Ty tytaj jako "redaktor na okres próbny" :)Chcesz być wszędzie w jednym czasie, co już jest chaosem który czasami widać w twoich postach ( może dlatego walisz tyle błędów stylistycznych i gramatycznych), myślę że nie powinieneś brać się za wtawki modów bo wychodzi Ci z tego totalny bałagan. Zero grafik, nieprzetłumaczone teksty, brak oprawy graficznej, popatrz na inne wstawki z tego forum czy tego drugiego gdzie urzędujesz. Więcej pisania ogólnodostępnym językiem polskim... itd, itp. Ja oceniam Cię z perspektywy byłych redaktorów tego forum z przed lat, dlatego może moja ocena jest surowa ale nie jestem Twoim wrogiem i życzę Ci jak najlepiej w pracy którą tu wnosisz.Wnosisz dużo urozmaicenia, ale czasami zbyt dużo z czego robi się bałagan.Pozdrawiam V! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywo9 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 co tu można jeszcze dodać, czego nie zrobili poprzednicy. może bardzo modna konstruktywna krytyka polegająca na wytarciu sobie daną osobą własnych brudnych butów i zmieleniu według własnych potrzeb danej osoby do wartości brzydko pachnacej kupy ;)... a więc, więcej wzlotów niż upadków. czego wszystkim, sobie i Vid zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Doszlifujesz się. Nie bój bidy. ;-)Najlepszego Brat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jak napisał Warzywo9 - konstruktywna krytyka - ja wole starsze, XIX-o wieczne okreslenie z angli: pozytywna negacja ;). Jak sie mówiło/ówi wojsku: dowóco! wina po mojej stronie, przyjąłem i bedę unikac w/w błędów, co do lasusów pisowni to czasem zamiast litery ziet(ź) wychodzi mi x. Marycha: szkła maski mogą zaparować: 1/ wkładki przeciw potne 2/ naturalny "amoniak" ) i nie parują szybki ;). Co Hooligansa to na swoje usprawiedliwienie oprócz informacji z postu 1 mogę dodać, że nieraz napisałem, że nie umiem wstawic tekstu czy innych takich, nie kumam często tzw. 100% obsługi komputera. Do tekstów często wstawiam wyrażenia slangowe, czasem moje wypowiedzi sa "luźno" związane z tematem. Mam te same co każdy z was obojga płci problemy z przechodzeniem modów. Mam dystans do siebie i wg. innych poczucie humoru, unikam prywatnych wycieczek więc nie krępować się jak coś źle zrobię i upominac mnie prosze, to poprawi mój warsztat. :woot: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi