Mnieciu Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Czy ma ktoś sposób aby zmienić muzykę w radiu w barach, bo jeśli wrzucam utwór (.ogg) to słyszę go w całej lokacji a nie tylko w barze, ale na całej lokacji. Nazwy plików podmieniłem na te z orginału. Zależy mi na tym bo robię pewien "projekt" i nie chcę aby ktoś o prawa autorskie się przyczepił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Musisz odpowiednio zakomentować pliki specjalnym programem który się zwie SAVandT autorstwa NatVac'a.Tam masz wszystko ładnie poukładane, wpisujesz liczby, wybierasz typ komentarza i lecisz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki za pomoc, ale czy mógłby ktoś podać jakiś sensowny setup muzyki aby była normalnie słyszana, bo pomimo wybrania taki samych ustawień jakie ma muzyka z radia, to ta dalej jest słyszana na całej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Powinno wszystko być OK jeśli wybrałeś dystans słyszalności muzyki. Jeśli nie to coś jest spaprane w configach muzyki w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) To chyba to drugie bo ustawione mam tak:Game sound type: undefinedbase sound volemue 6,0000000min. distance 6,0000000max. distance 15,0000000max. AI distance 15,0000000 Zauważyłem jeszcze że muzyka którą chcę wrzucić ma number of channels:2, a ta usunięta 1. Ma to jakieś znaczenie? P.S. Podrzuci ktoś oryginalny soundtrack(pliki z muzyką w radiu) z stalker zew prypeci? Edytowane 31 Maja 2015 przez Mnieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi