Allen Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ...r. - zew prypeci\gamedata\scripts\sound_theme.script:257: bad argument #2 to 'random' (interval is empty) stack trace: Witam szukałem rozwiązania do wylotu umieszczonego powyżej najczęściej spotykany w modach Sigerousa , natknąłem się tylko na podpowiedzi związane z "wczytaniem wcześniejszego save" Niestety nie posiadałem takiego więc poświęciłem trochę czasu na przegląd tego skryptu. po 30min udało mi się nie ujrzeć bugtrapa 10-20sec po wczytaniu zapisu, jak dotąd nie mam problemu już problemu z takim wylotem. Z plikiem dzielę się z wami mam nadzieję że może komuś jeszcze pomoże sound_theme.script 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi