pacjent1972 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nie mogąc grać słuchając anglojęzycznego Sidora w Zonie poszperałem na ru. stronach i znalazłem rusyfikator Lost Alphy.Wrzuciłem na Mega, tu macie link: https://mega.nz/#!1pd1ETBA!hllzSkNARhyFM3QnNR6b3tfimXorw4Be8w7WhdHiY0oWypakowywujecie , instalka do wybranego dowolnego folderu, kopiujecie gamedate do zainstalowanej Lost Alphy, na to spolszczenie i gotowe. Sidor najlepiej brzmi po rusku 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Dobra robota! ja tez się dziwnie czułem jak wor sidor się męczył w tym chamskim slangu!!! uszy mi puchły, coś jakby brzeszczotem po skorodowanej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jeszcze walczę z Sojlanką, a następną będzie właśnie Lost Alpha.Szacunek za wstawkę ***Holligans*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi