Łobuz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie mogę znaleźć termosów na Magazynach Wojskowych W poradniku też nie mogę tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Żeby znaleść termosy musisz wyjść poza mapę.Zaraz przy przejściu na Radar kierujesz się w prawo i idziesz między skałami wzdłuż lini wysokiego napiecia (uwaga na promieniowanie ) Kierujesz sie w stronę bazy Wolności ale cały czas poza mapą.Praktycznie na samym końcu możliwej drogi przy dużym drzewie znajdziesz termosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Masz tu dokładne zdjęcia gdzie znajdują się termosy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W poradniku też nie mogę tego znaleźć Już są wszystkie kwesty Woronina (były ukryte w spoilerze)...Możesz poszukać poradniku. W części ..Kwesty Akima i innych frakcji...jest dokładna lista wszystkich kwestów i opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Z dużymi termosami to jest łatwa sprawa (tylko antyrady lub arty od promieniowania miej przy sobie ). Nieco ciekawiej jest z małymi termosami. Po pierwsze trzeba od Garika się dowiedzieć gdzie szukać i zrobić najlepiej screenshota dialogu, w którym podaje on miejsce w Prypeci gdzie ich szukać. Ja tak nie zrobiłem i zapamiętałem tylko, że trzeba szukać w budynku ze sklepem (restauracją ?) GASTRONOM. Otóż okazuje się, że w Prypeci są DWA takie miejsca: 1. przy Dworcu autobusowym (na zachód od obalonego pomnika Lenina stojącego na placu obok Hotelu z dekoderem) 2. na północny-wschód od pomnika Lenina (na wschód od Diabelskiego młyna) Małe termosy są w tym pierwszym budynku (obok Dworca autobusowego) na piętrze Nie macie pojęcia ile czasu ich się naszukałem . Już miałem spawnera użyć, bo myślałem że w tekstury powpadały, ale poradnik dał mi do myślenia - Gastronom jest, ale żadnego autobusu obok niego . Obleciałem Prypeć dookoła i voila - drugi Gastronom, a w nim termosiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wcześniej nie mogłem tego znaleźć Dzięki za poprawkę w poradniku:wodka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Z dużymi termosami to jest łatwa sprawa (tylko antyrady lub arty od promieniowania miej przy sobie ). Nieco ciekawiej jest z małymi termosami. Po pierwsze trzeba od Garika się dowiedzieć gdzie szukać i zrobić najlepiej screenshota dialogu, w którym podaje on miejsce w Prypeci gdzie ich szukać. Ja tak nie zrobiłem i zapamiętałem tylko, że trzeba szukać w budynku ze sklepem (restauracją ?) GASTRONOM. Otóż okazuje się, że w Prypeci są DWA takie miejsca: 1. przy Dworcu autobusowym (na zachód od obalonego pomnika Lenina stojącego na placu obok Hotelu z dekoderem) 2. na północny-wschód od pomnika Lenina (na wschód od Diabelskiego młyna) Małe termosy są w tym pierwszym budynku (obok Dworca autobusowego) na piętrze Nie macie pojęcia ile czasu ich się naszukałem . Już miałem spawnera użyć, bo myślałem że w tekstury powpadały, ale poradnik dał mi do myślenia - Gastronom jest, ale żadnego autobusu obok niego . Obleciałem Prypeć dookoła i voila - drugi Gastronom, a w nim termosiki Znalazłem przenośny teleport i jak zacząłem się nim bawić to za trzecim razem trafiłem do skrytki zmałymi termosami w Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi