kanon1022 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam, dywersant hybrid remake brak zadania od najemnika Tasaka , poszedłem tam z zadaniem od czapajewa na zlikwidowanie szakala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Coś mi świta, że w tym modzie obowiązywała pewna kolejność zadań, może jakiś poradnik ci pomoże. Sprawdź na stronie http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php , może coś znajdziesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Próbowałem z poradnikiem i było to samo na tej stronie jest poradnik dywersant.chm nie wiem jak się do tego zabrać,może ci się przypomni coś więcej jaka jest kolejność tych zadań. DYWRESANT.chm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Niedawno w Dywersanta grał Gatzek. Napisz do niego na PW.Podaj mu jakie zadania od Czapaja wykonałeś. Ja Ci nie podpowiem, bo zadanie z Czapajem zawaliłem. Za wcześnie podziękowałem za współpracę. A że mod wyrozumiały, skończyłem go wraz z freeplayem i wiszącym zadaniem na dokumenty z labów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mi się myli dywersant hybryda z dywersantem hybryda remake ale popatrzę jak mam go na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nie grałem w Dywersanta. Grałem tylko w SGM 2.0 + Geonezis. Nie mam pojęcia co zostało pozmieniane w Dywersancie i jego klonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mi się myli dywersant hybryda z dywersantem hybryda remake ale popatrzę jak mam go na kompie.Jak ,możesz to zobacz i napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi