Junx Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam. Panowie macie steam (a kto nie ma? :P) ? Jeśli macie to mam prośbę, czy byście mogli napisać mi w komentarzu na moim profilu "+rep"? Dla mnie to punkt dla reputacji a was to kosztuje tylko 5 sekund roboty Mój steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561198091382539 I czy moli byście tutaj dodać mi też punkcik? - http://csgolounge.com/profile?id=76561198091382539 Tak tylko trzeba kliknąć dwa razy i kolejne 5 sekund roboty Kto napiszę komentarz i da tutaj info dale punkcik do reputacji Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dałem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dodałem,Nie wiedziałem, że grasz w cs go czasami. Możemy pyknąć rankeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 WIEDZIAŁEM! XD to ty wygrałeś te 40+ euro na filmiku XD Daje repa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @Junx dodasz mnie do znajomych? :D Taki niesforny @KaRzahni się pyta Kurde ja widzę ponad 250 godzin w cs'ie, a ja tylko 50 :p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dodałem już. Tak to ja byłem :PA zagrać zawsze można ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi