Walik Czosnek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Hej tak mnie naszła myśl, że praktycznie tylko @vidkunsen wstawia na forum pieśni, a tak na ogół, to praktycznie nie wiadomo co kto lubi... Ja ostatnio bardzo polubiłem Happysad, od roku słucham i się nasłuchać nie mogę :D A co wy lubicie słuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jak słuchasz HappySad to posłuchaj także "akurat" , Zabili mi żółwia to moje czasy gimnazjum. Polecam także zespół Skillet wszystkie albumyPapa roach. Dywizjon 303.Antiflag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @SmokeHead, wiem, dzisiaj na jakimś forum słuchałem "zabili mi żółwia" i powiem - bardzo fajne :D Ale jednak Happysadu słucham nie tylko dlatego, że piszą wdg mnie bardzo dobre piosenki to jeszcze te piosenki bardzo pasują do mojej osoby, do mnie, i do tego co odczuwam Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ja takiego czegośhttp://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCIQ3ywwAGoVChMIrs3ilJKNxgIViFcsCh2RMQCy&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DkOAnoyC-RpU&ei=OmF8Va7IJYivsQGR44CQCw&usg=AFQjCNG9Pj62F33ejbwzJapL2EUYP8zofw&sig2=TgCIx2myQOfhx58T9K8Hdw&bvm=bv.95515949,d.bGg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @***Holligans*** Dziwne, ale fajne :p @anatol, też słucham starszych piosenek, ale nie aż tak oczywiście wszystko zależy od gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Tilla wolę jednak z Rammsteinem Jednak kawałek spoko - szczególnie videoJak wbijam ciągle sobie do głowy dziewięcio-calowe gwoździe... https://www.youtube.com/watch?v=9eROTYeIyJg Edytowane 13 Czerwca 2015 przez marycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ja za młodu byłem metalem, potem słuchałem właściwie wszystkiego a na stare lata słucham TRAP-u.Ot, takie tam brzdąkanie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 JA słucham różnych gatunków muzyki od metalu poczynając na cukierkowym j-pop kończąc . Mam kilka gatunków które lubię bardziej czyli rock alternatywny , rock , nu metal , j-pop (ten zwykły) , klasyczna , dubstepy i eksperymentalna oraz Vocaloidy .Tu 3 moim zdaniem lepsze piosenki z moich playlist : A tego typu rzeczy kupuję w wersjach płytowych :https://otakumode.com/shop/5514c18207b2ce051662c117/Hatsune-Miku-Expo-in-New-York-Blu-ray 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) @Wędrowiec nie lubię Anime i innych pomijając dragoon balla ale to naprawde jest fajnę mogę jeszcze polecić.Ale jak to się mawia " o gustach się nie rozmawia " Mam nadzieje że spodoba się wam utwór tak jak reszta zespołów które wam pokazałem.Hale Storm - I miss the misery ( wokalistka całkiem całkiem ) Edytowane 14 Czerwca 2015 przez SmokeHead Zapomniałem coś dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Się przyłączam do słuchaczy i moje propozycje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 @SmokeHead każdy lubi coś innego przez co świat jest ciekawy a ludzie nie są jednakowi . Ja lubię gdy piosenki opowiadają jakieś historie bąć takie których tekst po prostu trzyma się kupy i nadaje tempa muzyce (patrz IA-See the lights) . W wypadku przykładowo Close to you jest to historia dziewczyny która straciła ukochanego i chce wyśpiewać te uczucia których nie zdążyła pokazać (gdy słucham czasem nawet płaczę chciałbym przeżyć taką historię) a w Glass Wall jest to historia o dość nietypowej miłości . A w See the lights tekst nadaje tempa całej piosence . A tak a`propos to który tytuł przypadł ci do gustu ?Zawsze gdy powyższe mi się znudzą mam mój Nightstep <3 .https://www.youtube.com/watch?v=CJcll7v5b5U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dla Wędrowca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Klasycznie: TOTO. Zasłyszane w RMF FM ("Africa" to pierwszy utwór, który w tym radiu został zaprezentowany). W marcu wyszedł nowy album zatytułowany "TOTO XIV", który naprawdę polecam. Chciałbym coś z niego zapodać, ale na YouTube nic nie ma, a jak jest, to coś przerywa. Znalazłem w sumie to:https://www.youtube.com/watch?v=jw-6sdalwcAMimo tylu lat wciąż dają radę. ;) Być może jest tu ktoś, kto również jest zafascynowany tą grupą? Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Devell 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @vidkusen Dziękuję bardzo ! Wprawdzie trochę nie moje klimaty ponieważ wolę troszkę nowocześniejsze gatunki muzyki ale klasyką nie pogardzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wedrowiec ty kumaty bardziej jesteś w klimatach tych mieszańców germańsko-słowiańsko-azjatyckich (vide prace antropologa Benedykta Piłsudskiego(najstarszy z braci, średni chemik alkocholik, a najmłodszy... ) jedynego 1005 białego przyjętego osobiście przez cesarza nipponu(ojca hirohito))Jakbyś znalazł muzę lub chociaż dałnload do: http://samuraisss.blogspot.com/2007/12/nakatani-ryuichi-samurai-tape.htmlCzyli kapela: Ryuichi Nakatani - Wściekłe/wkur...e krótkie miecze służacych (nakatani m am na chacie, brat z Nipponu przywiózł ale przywiezść można tylko tępe i nie hartowane) służacy - samurai.Kiedyś gadałem z kolesiami na koncertach, na paru ich spotkałem ale nie mam kontaktu od dłuższego czasu i nie mam skąd wziąść od nich nowości, znaczy się kontakt jest ale kolesie w moim wieku i na wiele klimatów już sprzęt położyli a na żopnej tubie tego nie ma a z kangurami i kiwi to dopiero w grudniu się zobaczę bo wtedy oni lato mają i mają czas na wojaże urlopowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Dla wszystkich w których zostały ślady dziecka: Edytowane 17 Czerwca 2015 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 lubie ten serial az 50 odcinków i lubię obserwować reakcję Miszki na wygłupy Maszy, widzę wtedy siebie i moje kindery ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Znalazłem jeszcze taki krótki przedpremierowy film: https://www.youtube.com/watch?v=vsBf9hSkOPQ Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) @ Wędrowiec moje uczucia szczerze ? Przy pierwszym clipie się popłakałem ( tak ja płacze zwłaszcza jak piosenki są ckliwe )jestem człowiekiem mega wrażliwym i dlatego mam teraz szykuje się do kupna albumów do mojej kolekcji. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez SmokeHead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @Smokehead Jeśli lubisz ckliwe piosenki i masz troszkę czasu przeryj się przez moją playlistę jest tam kilka dobrych kawałków . Jeśli zechciałbyś polecić jakiś fajny kawałek opowiadający jakąś ciekawą historię to podaj tytuł . A tak a`propos 1 klipu zakochałem się w tej piosence i prawie zawsze płaczę gdy go słucham . Płaczę też dlatego że ta piosenka pokazuje jak ulotne jest ludzkie życie (przynajmniej tak to interpretuję) . Moja dziewczyna choruje na serce i bardzo się o nią martwię . Niestety to coś w deseń miłości na odległość bo w Polsce jest tylko od połowy lipca do września (wraca do szkoły mieszka z matką w Japonii a na letnie wakacje przyjeżdża do ojca) więc czuję się troszkę jak Flower w tej piosence . Taka historia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Życzę jej powrotu do zdrowia @Wędrowcze . Niestety nie znam języków Azjatyckich i nie mam szansy znaleźć osoby z tamtych rejonów by zwyczajnie pogadać bo mam barierę językową bardzo grubą po Rosyjsku , Angielsku , Niemiecku jeszcze .Szkoda że takich języków nas uczą w szkołach ale cóż.Playlista zapowiada się ciekawie jednakże coś tobie @wędrowcze powiem że boję się takich utworów boję się smutku i rozpaczy w nim zawartych bo przechodzi wszystko na mnie dlatego pewnie słucham dużo rocka i metalu by mieć siłę i agresję w sobie by stawić czoła "dzisiejszym" realiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Tego zespołu chyba nie trzeba przedstawiać Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Junx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Znam extra i lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kilka teledysków zespołów, które ja lubię. Ogólnie lubię rock, trochę metalu (ale nie taki ekstremalny ;) co nie słychać o czym śpiewają), nu metal itd itp 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi