toldi Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam chłopaki mam problena z solą ,a mianowicie po zakupie lepszego monitora na dużej rozdziałce 1920/1080 niemoge wejśc do ekwipunku bo wywala do pulpitu bez żadnego loga,jak by kto wiedział jak rozwiązać ten problem to prosze o pomoc,z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja mam taki pomysł: na starym monitorze uruchom soljankę na ostatnim zapisie (lub autozapisie) i wyrzuć z ekwipunku wszystko do jakiegoś schowka , a najważniejsze to opróżnij wszystkie sloty. Zrób zapis lub auto zapis ( zmieniając lokację). Tak przygotowany zapis spróbuj uruchomić pod nową rozdzielczością. Czy wczesne zapisy też nie chodzą ? Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi