DaarMoo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Po dostarczeniu drugiego kompletu narzędzi, Węzeł otworzył walizkę. Dostaję info aby spotkać się z Prowodyrem. Na razie tego questu nie robię , bo nie wiem gdzie jest. Idę więc do Lebiediewa. Goście są - dwóch ze Świadomości-Z, ale Lebiediewa nie ma. I co więc robić ? Goście nie chcą gadać, widocznie wcześniej muszę zamienić parę słów z Lebiediewem. " Ot zagwozdka" Edytowane 20 Czerwca 2015 przez DaarMoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dawno już grałem w tego moda i nie powiem dokładnie co trzeba zrobić, ale w tym modzie często jest tak, że zadań z podstawki nie da się zrobić dopóki nie wykona się pewnej ścieżki zadań z moda. Ja pamiętam, że po wykonaniu pewnych zadań najczęściej jakaś postać dawała info tego typu: "A teraz możesz iść porozmawiać z np. SIdorem" . Spróbuj wykonać zadania z linii moda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgadza się. Ale co robić jeżeli ścieżka moda również się blokuje. Którego save'a wczytać ? A cofać się po raz któryś prawie do początku, to trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości. Mod jest po prostu niedopracowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zadania z podstawki i moda, trzeba robić na przemian, równolegle. Inaczej blokują się jedne i drugie. Trudno tu powiedzieć, którego sava wczytać. Widzi mi się, że tego sprzed wzięcia zadania na narzędzia i zrobić drugą linię z moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sprawdziłem w domu, mam jeszcze postawionego tego moda w tym Save'y. Jeśli nie dalej będzie problem to mogę , po przesłaniu save`a zobaczyć Twoją sytuację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Witaj KSANTYP,zacząłem moda od początku, ale problem z Lebiediewem dalej ten sam. Wysyłam save'a. asus - magazyny wojskowe.savasus - magazyny wojskowe.ddsProblem z Lebiediewem rozwiązany !Może to komuś pomoże. Dlatego kilka słów. Przy pierwszym wejściu na MW (po pierwszej rozmowie z Leśnikiem), trzeba kontynuować tylko linię moda. Równoległe ciągnięcie podstawki skutkuje tym, że wychodząc z Czerwonego Lasu w kierunku Kordonu (skanery, narzędzia) Lebiediew jest już koło mostu. Nawet jeżeli nie wyślemy sygnału z wieży w bazie (obecność w dwóch miejscach na raz - może taki art nie został jeszcze odkryty?). Tak więc, rozmawiamy z dowódcą posterunku i następnie tylko z Czabanem i w tył zwrot na Bagna. W bazie CzN jest Lebi i dwóch świadomościowców. Dalej jak w poradniku. Czeka mnie jeszcze jakaś niespodzianka ? Edytowane 18 Lipca 2015 przez DaarMoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Nawet jakbym chciał to bym nie pomógł - po uruchomieniu Twoich savów mam wagę 1395 kg i postać stoi. Ja nie stosowałem żadnych modyfikacji wagi więc musiałbym się pozbyć tego stuffu, aby ruszyć postać do przodu - nie chce mi się!Dobrze, że sobie poradziłeś ... ;) Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez ksantyp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi