Hrothgar Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Yo ludzie, postanowiłem w końcu odpalić Lost Alphę. Kiedyś, dawno temu ją odpaliłem i szło wszystko, teraz jakoś mi nie idzie, błąd wyskakuje . Zdaje mi się , że coś się źle ściągnęło, ale wolę się spytać, bo 6 giga ściągania to masa czasu..FATAL ERROR [error]Expression : no_assert[error]Function : CXML_IdToIndex<class CCharacterInfo>::GetById[error]File : x:\stalker\xray-svn-trunk\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h[error]Line : 115[error]Description : item [forg_dolg_wounded2] not found!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 W jaki sposób instalowałeś moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pewnie niezgodność wersji gry z wersją polonizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Moda instalowałem tak: Rozpakowałem, nainstalowałem patche 3.0002 i 3 i walnąłem polonizację. Poza tym i tak będę LA robić już na granie na wakacje. Pomimo nainstalowania polonizacji 3.0003 wciąż ten sam błąd.Czy mogło mieć na to wpływ wypakowywanie winrarem? Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Hrothgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeśli był pakowany 7zip, to czasami zdarzają się kłopoty. A LA nie miała własnego instalatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Podejrzewam , że wiem o co chodzi.Spakowany za pomocą 7zip na stalkerze pl, musiało coś albo się nie ściągnąć, albo nie wypakować. Wersja z Stalkerteam chodzi cudnie. (i nie ma problemów z ściągnięciem, niezła reklama strony jak coś :D, tam co chwila był crash). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi