Raven Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tytuł oryginalny: Spectrum Project: Путь во мгле Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 25.05.2014 r. Autorzy: Spectrum Project Team Autorzy spolszczenia: @qwert, @smox Śr. długość rozgrywki: (ok. 10-15 godzin) OPIS: Spoiler Zona jest nie tylko niezwykłym i niebezpiecznym miejscem. Nie tylko wynikiem strasznego eksperymentu. Zona to żywy, nieprzewidywalny i zmienny świat z własnymi prawami i zasadami... Lub bez nich. Nikt nie może wyjaśnić, dlaczego Zona jest taka, jaka jest, jak się pojawiła i jak się zmienia. Nie da się jej ogarnąć ani za pomocą logiki, ani zmysłów. Można się jej nauczyć, zmierzyć i opisać, lecz nigdy jej nie pojmiemy do końca. Zona skrywa wiele tajemnic - swoich własnych i tych wniesionych z zewnątrz. Poszukiwacze przygód nazywający siebie stalkerami próbują je rozwikłać. Niektórym się to uda, lecz innych na zawsze pochłonie Zona. To niebezpieczeństwo nie odstrasza jednak licznych śmiałków i do Zony przybywa coraz to więcej niespokojnych dusz. W 2013 roku stalker o ksywce Sawan przypadkowo odkrywa jeden z sekretów Zony - informacje o grupie naukowców pracujących nad czymś w jej centrum. Nikt nie zna ich zamierzeń. Wiadomo jedynie, że działania tej grupy mogą mieć katastrofalne skutki. Tajemnice w centrum Strefy Wykluczenia czekają na odkrycie przez Sawana, ale aby to uczynić musi wpierw dowiedzieć się więcej o grupie naukowców i projekcie Spectrum. Nowa fabuła; Liczne zmiany na znanych lokacjach i jedna nowa; Nowe animacje; Nowe modele NPC; SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler Recenzja od AP-PRO.RU INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: 1. Kopiujemy całą zawartość pobranego archiwum z modem ( bin i gamedata ) do naszego głównego katalogu z grą. 2. Dokonujemy zmian w pliku fsgame.lt: $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata na $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata 3. Usuwamy folder item ( :/gamedata/textures/item ) 4. Dodajemy spolszczenie i patch do niego. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod w wersji 1.07: GoogleDrive - [KLIK] Torrent - [KLIK] Spolszczenie: Nasz Serwer - [KLIK] Patch do spolszczenia autorstwa @smox z 09.09.2020r. Nasz Serwer - [KLIK] Mod + Spolszczenie + Fix na Oświetlenie Statyczne ( bez patcha do spolszczenia od @smoxa ! ) MEGA - [KLIK] Autorzy spolszczenia moda NIE WYRAŻAJĄ ZGODY na jego uploadowanie / publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl Wersja "Hardcore" - dodatek w znacznym stopniu utrudnia rozgrywkę: Yandex - [KLIK] Instalacja jak w przypadku zwykłej wersji moda. Polonizacja działa bez zarzutu. Mod w wersji "Repack" - nie wymaga podstawowej wersji gry: Torrent - [KLIK] Źródło: 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dużą rzecz chcą zrobić. Bardzo dużą. Miejmy nadzieję, że się uda, choćby dlatego, żeby już tego "tuptania" postaci w miejscu nie oglądać - animacje rzeczywiście robią wrażenie (kazaczok w pewnym momencie - bezcenny) Co do scenariusza i lokacji - zobaczymy. Ja trzymam kciuki za ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Też mam nadzieje że im sie uda :D Do tej pory prawie wszyscy robili mody na taką skale tylko do SoC.Wygląda na to że już im sie znudziło i przerzucili się na CoP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Pojawił się gameplay. Widać, że prezentuje się bardzo dobrze, dodaje fajnie rozbudowane lokacje i budynki, ale wątpie czy ten mod zostanie wydany- na razie powstało 11%: http://www.youtube.com/watch?v=18utnISm0Jg&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Bardzo dobrze się zapowiada, animacje są według mnie powalające, z tego co widzę robione na silniku Euphoria. Bardzo się cieszę , że lokacje zostały edytowane np. Kordon. Korn nie ma co się na razie martwić według mnie, projekt nie jest aż tak ogromny jak w przypadku LA (Nie mówię, że jest mały), że po czasie moderom się znudzi bo praca jest żenująca. W każdym razie trzymam kciuki za pracę. P.S. Gameplay- Muzyka z Max Payne'a 2 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 projekt nie jest aż tak ogromny jak w przypadku LA (Nie mówię, że jest mały), że po czasie moderom się znudzi bo praca jest żenująca. Wytłumacz, proszę, dlaczego praca przy modzie jest "żenująca"? Szczerze mówiąc, to przeczytałem i zgłupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie no, striełok na haju wymiata, a sam modzik z opisu i filmików zapowiada się bardzo ciekawie. Do COP dobrych modów jest jak na lekarstwo a ten zapowiada się do tych na czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wytłumacz, proszę, dlaczego praca przy modzie jest "żenująca"? Moderom może coś nie wychodzić, praca ich się ciągnie, lub robi się to bardzo długo i wtedy się ,,żenują'', (Nie wiem czy się dobrze wyraziłem), zaczyna ich nudzić praca nad projektem, modem i po prostu z niechcenia robią pracę wolno, albo po prostu mod trafia do kosza, ja tutaj nie wszystkowiedzący, ale to tak z mojego widzenia na LA, nie obrażam się na nich bo wiem jak to jest, choć nie mówię, że wiem, bo tego nie jestem pewny. Mam nadzieję, że mnie teraz zrozumiesz. Tak, żeby już nie off-topować Mam nadzieję, że wyjdzie wersja angielska i nie trzeba będzie używać tych ulepszeń graficznych, bo z moim sprzętem słabo (nawet na minimum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mod się pomału robi, już jest 15% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak, stalker1997, żle się wyraziłeś...chodziło ci pewnie że praca jest " nużąca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki, Buber Jak zwykle jesteś niezawodny. A ja się cieszę, że nie jestem nauczycielem języka polskiego - miałbym już pewnie za sobą parę poważnych samookaleczeń :pirate: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Samookaleczen typu : :wallbash: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Trochę nowych screenów :yes: : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pojawiło się nowe wideo: http://youtu.be/tgeuXhpibZ0 Procent ukończenia moda: 21% 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Fajnego moda wyszukałaś @Raven, gratuluję. Wnioskuję z filmiku, że to naprawdę "coś" odmiennego, ale z zachowaniem klimatu i "stalkerowości", pozwalającego się sycić dobrą grą. Przeróbki na lokacjach oceniam pozytywnie i będzie to cieszyć oko. Będę oczekiwał tego moda. Czy podały źródła przybliżony czas ukończenia moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gotowość moda to 30% autorzy zamieścili wideo z powstawania moda http://ap-pro.ru/forum/21-3071-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colego Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mod wygląda wyśmienicie, jeżeli tylko dojdzie do finalizacji projektu może to być pierwsza modyfikacja przygotowana z takim rozmachem na CoP. Jak dotąd tylko SoC mógł poszczycić się naprawdę rozbudowanymi modami - oby ten projekt zmienił tą sytuację. Będę obserwował z równym zainteresowaniem co SMRTER Pripyat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Z tego co wiem i wyczytałem na rosyjskich stronach to na stronie podanej przez @Raven nie ma obecnego stanu moda Mod coraz bardziej zbliża ku wyjściu Obecny stan to 51% Strona na której jest to :http://vk.com/spectrumproject @edit Stan na dziś to 52% 53% Coraz bliżej Edytowane 8 Października 2012 przez Junx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 I jak , jest jakiś postęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dołączam do kolejki oczekujących. Raven narobiła mi smaka tym opisem w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Cieszę się podwójnie dlatego że mod jest robiony pod CoP Się jaram tym modem jak Lost Alpha mimo że oba są w produkcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Prace nad lokacjami 100%, ale teraz reszta, więc Stan na dziś : 35% Nie wiem czemu to tak podzielili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wyszedł build, mógłby ktoś to przybliżyć po naszemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Podaj linki i opis do tego builda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Podaj linki i opis do tego builda. http://vk.com/topic-29538091_27652168 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi