Gość Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam,W związku z prośbami dotyczącymi modernizacji stopki forum i zmiany wyglądu na bardziej "starą" myślę, że w końcu wymyśliłem w miarę dogodny sposób jakby to miało wyglądać.Proszę o opinię jak Waszym zdaniem się to prezentuje. Jeśli wszystko będzie w porządku to przeniesiemy stopkę z testu do domyślnej skórki Oczywiście jeżeli macie jakieś pomysły to podzielcie się nimi ze mną bo często gęsto propozycja jest lepsza od oryginału Aby przetestować nową stopkę należy w opcji "Styl" na dole strony wybrać "Black "Godlike" Chrome - Beta V3" Tutaj można zobaczyć jak wyglądało to na starej skórce - http://web.archive.org/web/20140103195102/http://stalkerteam.pl/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zmieniłem na Beta V3 i mam jak FINAL, żdnych zmian. Co z zegarem w stylu Stalkera, jakimś playerem jak ru. stronach... etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 CTRL +F5 i sprawdź stopkę. Jak ktoś zrobi projekt w photoshopie/gimpie to wtedy zrobię. Bez tego nie jestem w stanie zacząć pracy. Przecież nie wrzucę po prostu zegara z ciemnym tłem bo to będzie wyglądać ohydnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ok, tylko pytam, nie znam się na tym. Tu fajnie to wygląda np. http://men-stalker.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Na starej skórce, tak stopka na dole, jak i główka na górze, mają taką poziomą ramkę, odcinająca skórkę od tła. To ta w takie pionowe kreski. Nasza nowa jest bez tego, ciągnie się od góry do dołu monitora, od pasków zadań do paska programów. Nieciekawie to wygląda. A generalnie, to te obramowania boczne starej i nowej, są identyczne. Czy dołożenie tych poziomych obramowań ze starej skórki jest problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Zauważyłem, że wyświetlana data po otwarciu "Nowej zawartości" jest o jeden dzień opóźniona do rzeczywistej. Dzisiaj, 30.07, tam jest 29.To tylko u mnie, czy u wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Na starej skórce, tak stopka na dole, jak i główka na górze, mają taką poziomą ramkę, odcinająca skórkę od tła. To ta w takie pionowe kreski. Nasza nowa jest bez tego, ciągnie się od góry do dołu monitora, od pasków zadań do paska programów. Nieciekawie to wygląda. A generalnie, to te obramowania boczne starej i nowej, są identyczne. Czy dołożenie tych poziomych obramowań ze starej skórki jest problemem? Dołożę to w tym tygodniuZauważyłem, że wyświetlana data po otwarciu "Nowej zawartości" jest o jeden dzień opóźniona do rzeczywistej. Dzisiaj, 30.07, tam jest 29.To tylko u mnie, czy u wszystkich?Błąd zgłoszony do IPB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi