vidkunsen Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Ja tak mam przed wytapetowanymi pijawkami a wy?: zachęcam do waszych opini w temacie instynktów kiedyś, dziś jutro? Edytowane 23 Lutego 2016 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Instynkt, instynkt Stalkera:1/ Kordon koło przystanku PKS-u - idziesz na prawo do stacji naprawczej, prosto pod most czy na lewo do elektrowstrząsów?Mutant:1/ słyszysz ryk pijawki: idziesz zabić bo tylko ty możesz bezkarnie ryczeć jak ci rozporek coś przytnie2/ lecisz po kumpli bo po libacji z Kardanem masz lęki na kacu3/ udajesz się na z góry upatrzone pozycje by obserwować przyrodę niczym Puchalski. Sidor:1/ słuchasz dzielnie i uważnie i idziesz niczym szetland na kolejna gówniana "misję"2/ proponujesz mu uprzejmie by sam się ...zalatwił3/ zaatakował mnie słownie! ja się tylko broniłem i tylko raz a że miałem widły w rękach to stąd tyle dziur A ty jak reagujesz? jakie masz instynkty w zonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Są psy, kundle i mój wilczur rasy labrador, czy na każdego reagujesz podobnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Świat schodzi na psy, nic na to nie poradzisz. Można próbować innych "nawracać" ale i tak to nic nie da bo coraz więcej debilizmu się szerzy. Czasem jak patrzę na ludzi w moim wieku co robią to aż żałuję że nie jestem starszy.Co na to poradzić? Nic, świata niezmienisz, telewizja wciska poglądy innych plus deser - coś na wzór propagandy :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Instynkty cd.... czy będzie część dalsza skoro mamy powolny regres ewolucji? tak wiem, lekko nadszarpnął mnie galopujący rydwan czasu : Edytowane 23 Lutego 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Przyznam się MonoLityczny że i mnie wiele razy zastanawiało dlaczego nie urodziłem się o pokolenie wcześniej. Zdaje się że z podobnych powodów. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi