LVutner Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Siema. Od pewnego czasu gdy używam np. Visual Studio albo Google Chrome otrzymuję taki błąd "Program TAKI I TAKI przestał działać.Tutaj wklejam "log" z Visuala. W Google Chrome mi wyskakuje strona że pojawił się problem, czy coś takiego. Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: BEX Nazwa aplikacji: devenv.exe Wersja aplikacji: 10.0.40219.1 Sygnatura czasowa aplikacji: 4d5f2a73 Nazwa modułu z błędem: unknown Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000 Przesunięcie wyjątku: fd559ad5 Kod wyjątku: c0000005 Dane wyjątku: 00000008 Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje o problemie: LCID: 1045 Co może takie błędy powodować? Dodam że mój system to Windows 7 Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez MonoLityczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ten błąd powoduje (jak z reguły) bardzo wiele czynników:Sprawdzałeś to?Hey guys, just wanted to weigh in on this.The issue hit my computer not long ago. I never use new software, codecs and such, without testing first.I started getting a lag in all online videos, youtube and stuff, then games started crashing with this bug. The thing is, both are related. It has to do with the video,drivers. So with that in mind, install the latest directX pack, and ALL LEGACY packs, ie.. 9X, and Adobe shockwave, Adobe flash player.I only use DivX, and VLC, for video, if they cant play a video, then its not worth it. Other video codecs are simply un needed, and usually buggy, and don't work as well.I feel, the direct X codec is the key to this issue, and I stand by it. My issue was resolved when I installed older versions of it. Apparently, the new versions, don't have all the same fix\game support, so, always install the provided direct x files with every game, except bootleg copy's, they may be damaged or tampered with.Re-installing windows, and doing an exception are innovative fixes, but are not addressing the cause. In this case, Id say, if this does not work for you, consider, your video\audio drivers, or even your chip set drivers, may be out dated.Worst case, your RAM may be damaged from age\heat, though, that would also cause random, or 'when warmed up' BlueScreen. Musisz też samemu poszukać bo nie wiem dokładnie co instalowałeś, tutaj masz masę wyników - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=application+stopped+working+BEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A czy częściowe SDK Direct X (July 2010 i 2007) mogą to powodować? Bo wrzucałem takie dwa foldery do program files Kolejny błąd, tym razem Menadzer okien pulpitu... http://scr.hu/1ib2/ephpx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A czy zawiera ten jakiś kodek?I feel, the direct X codec is the key to this issue, and I stand by it. My issue was resolved when I installed older versions of itJeśli tak to bardzo możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 DX SDK było mi potrzebne do silnika stalkera, jest to "rozłożony" direct, usunąłem te rzeczy i nadal dziwne cudatypu Menadżer pulpitu. Z tym samym przeklętym "BEX"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Kodek nadal może zostać w systemie, wgraj inną wersję sdk tak jak tamten gościu zrobił najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Wrzuciłeś czy zainstalowałeś? Samo wrzucenie nie mogło spowodować problemów bo Windowsa nie interesuj co jest w Program Files chyba że są odpowiednie klucze w rejestrze do tego. Polecam zrobić to: https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/929833. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez portals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wrzucałem bo to częściowe SDK. Teraz je skasowałem, jeszcze spróbuję przeinstalować zwykłego Directa jak nic nie da to system nowy wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi