metek58 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mamy ten kalendarz i w nim zaznaczone dni, w których wypadają urodziny. Od czego to zależy? Czy to z automatu wykrywa kalendarz, biorąc podane daty urodzin w profilach zarejestrowanych tu ludzi? Proszę o wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Urodziny w kalendarzu forum są automatycznie dodawane na podstawie danych z profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 A przykładowo moje? W zeszłym roku nie pojawiła się stosowna informacja i jak mniemam, w tym też nie ma takiej możliwości, bo w na dacie nie ma odpowiedniego zapisau. Czy mój profil jest jakimś sposobem przyblokowany? Pytam, bo to jakoś dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Masz przecież urodziny zapisane ;) https://stalkerteam.pl/calendar/1-kalendarz-społeczności/2015/08/26/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ale jak kliknę na kalendarz, to innych daty urodzin widzę, a moich nie ma. Tak jak wyżej napisałem, w zeszłym roku nie pokazało moich urodzin i nie przybyło mi lat. Coś u mnie z kalendarzem jest źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zbadamy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi