Naznaczony2001 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Wczoraj zainstalowałem soljanke dałem nową grę i problemów nie było -jak wczytuje save to taki log:Expression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp Line : 73 Description : <no expression> Arguments : LUA error: ...shadow of chernobyl\gamedata\scripts\xr_logic.script:1491: attempt to call field '?' (a nil value) Instalowałem według tego :https://stalkerteam.pl/topic/6943-aktualna-instrukcja-instalacji-wraz-z-linkami/?page=2#comment-81095 Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie instaluj starej solljanki bo zaraz wychodzi nowa, poczekaj koło tygodnia-dwóch.Z resztą chyba sobie i tak nie poradzisz bo ja wgrywałem tym sposobem i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Najprawdopodobniej masz uszkodzony zapis, który próbujesz wczytać. Możliwe też, że w reszcie loga będzie coś pisać w stylu "Cannot find saved game ~~~ save file is corrupt "A generalnie to tego typu błędy powinny zostać usunięte w patchu do NS 3.09. Możliwe, że coś nie tak z tym repackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi