_KieŁ_ Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witam,Gram w soljanke już po raz n-ty więc tym razem z licznymi ułatwieniami. Nigdy nie przeszedłem całej fabuły ale...No i irytuje mnie ten efekt oddechu, w opcjach amk nie zależnie od rodzaju ustawień GG trochu głośno oddycha w masce. Proszę o podpowiedż co, gdzie edytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Musisz wyrzucić lub podmienić pliki moda w folderze (dynamic hud coś takiego) odpowiedzialne za teksturę w danej kamizelce, też nie jestem tego zwolennikiem , spróbuj usunąć te pliki w zależności od pancerza w którym chodzisz jak wywali grę to wstaw loga , nie mam teraz zainstalowanego stalkera więc nie pamiętam dokładnie jak się tego pozbywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wyślij mi folder scripts z gamedaty moda. Przerobie ci pliki żebyś nie miał tego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi