cichy Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 (edited) W czasie rozgrywki miałem problem z dwoma schowkami: pierwszy to spodnie w elewatorze i drugi to schowek Kolekcjonera pod mostem - nie mogłem wystarczająco mocno kucnąć by dostać się do itemu. Na czystym spolszczeniu bez żadnych dodatków również było to niewykonalne bez czitowania. Poniżej plik actor.ltx pozwalający wejść pod każdą przeszkodę. Kolega @Kobal ma mój zapis i przetestuje u siebie czy to tylko moja indolencja czy faktyczny błąd w rozgrywce - tak czy siak dla tak leniwych jak ja plik w załączniku . * * * @Kobalowi się udało bez cziterki. Jako instruktarz może posłużyć poniższy film: https://www.youtube.com/watch?v=HDi2ql_226c actor.ltx Edited August 30, 2015 by cichy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Mi też się udało bez cziterki ale to jest trochę przegięte moim zdaniem - https://www.youtube.com/watch?v=wWNflq3okno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 A jednak OP-2 składa się głownie z takich schowków. Takich i o wiele trudniejszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Hej,Jeśli ktoś chce z wyłączonym antyczitem zmodyfikować sobie przysiad to znalazłem, że najprawdopodobniej odpowiadają za to następujące wpisy:ph_box1_center = 0.0, 0.65, 0.0 ; 2-е значение - высота ГГ в присядеph_box1_size = 0.35, 0.65, 0.35 ; 2-е значение - высота ГГ в присядеph_box2_center = 0.0, 0.5, 0.0 ; 2-е значение - высота ГГ в полном присядеph_box2_size = 0.30, 0.5, 0.30 ; 2-е значение - высота ГГ в полном присядеPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Po wklejeniu zaczeło pokazywać odległość od głównych zadań (na zegarku)Czy mogłby ktoś poazać jak tę wskaźnik odległości wykasować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 (O ile dobrze zrozumiałem problem) wyłącz w opcjach: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (O ile dobrze zrozumiałem problem) wyłącz w opcjach: Gram na Poziomie realnym tej opcji nie ma Chodzi o odległość od celu zadania -ale już rozgryzłem to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts