Junx Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Mam takie coś podczas nowej gry: FATAL ERROR [error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp [error]Line : 167 [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! stack trace: Chyba nic nie pomyliłem czy od nowa trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Masz dobry plik all.spawn oraz game.graph? Mi to wygląda albo na błędne zainstalowanie albo na uszkodzone pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak zwykle ja mam problem... Wersja instalacji - repack. Mój monitor 1366x786 16x9. Wrzuciłem poprawkę na 16x9 i też to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 @pajak117Wszystko jest w porządku, tak niestety ma być. Nie da się tego obecnie naprawić. Po prostu mapa jest krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Fiks na mapę by Godlike - http://1drv.ms/1LUM1Wj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jesteś niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Mam taki błądrror Reason:----------------------------------------XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files\OP2\bin\xrCore.dll" at 001B:005FCC85, xrDebug::backend()+165 byte(s)User Message:----------------------------------------Expression : assertion failedFunction : CLocatorAPI::ProcessArchiveFile : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\LocatorAPI.cppLine : 322Description : A.size>0 System Error:----------------------------------------0x00000012 - Brak dalszych plików.Registers:----------------------------------------EAX=011D4008 EBX=019B8090 ECX=011D4010 EDX=011D40D1ESI=00629328 EDI=019BCE30 FLG=00000212EBP=00127A30 ESP=00126A28 EIP=005FCC85CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000Przed wczoraj nie było problemu a wczoraj podczas uruchomienia gry pojawił się ten błąd. Edytowane 1 Października 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Błąd nieznany i niespotykany. I co, tak jest za każdym razem? Jak wczytujesz inny zapis jest to samo? Grzebałeś w plikach na własną rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tu masz podobny błąd do Twojego: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1639280Propozycja, uaktualnienie DirectX Runtimes i uaktualnienie sterów grafy. Nie wiem czy pomoże ale kolesiowi pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Błąd nieznany i niespotykany. I co, tak jest za każdym razem? Jak wczytujesz inny zapis jest to samo? Grzebałeś w plikach na własną rękę? Jak klikam skrót to w ogóle gra mi nie startuje po zmianie rozmiaru partycji to się zaczeło na win7 rekomendowana instalacja działa.Próbowałem z poziomu win 7 uruchomić i wywaliło mi ten błąd. Błąd nieznany i niespotykany. I co, tak jest za każdym razem? Jak wczytujesz inny zapis jest to samo? Grzebałeś w plikach na własną rękę? Jak klikam skrót to w ogóle gra mi nie startuje po zmianie rozmiaru partycji to się zaczeło na win7 rekomendowana instalacja działa.Próbowałem z poziomu win 7 uruchomić i wywaliło mi ten błąd. win7 64bit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jeżeli problem powstał po zmianie rozmiaru partycji to stawiałbym na uszkodzenie albo utratę plików lub problem z dostępnością tych plików. Powinna pomóc nowa instalacja moda, zaczęcie nowej gry a potem wczytanie któregoś za starych zapisów. Możesz wstawić jeden z twoich zapisów, też mam win7 64 bit. Jeżeli zapis u mnie odpali to będzie znaczyć że problem tkwi po stronie twojego systemu lub dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja raczej stawiam na blędy po zmianie rozmiaru partycji dysk to raczej nie bo dysk mam nowy i przetestowany..Na win7 działa bez zarzutu problem występuje na xp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Po problemie reinstalka moda pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi