Skocz do zawartości

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62- Призрачные двойники - poradnik przejścia

cichy

Rekomendowane odpowiedzi

VL2gOp2sND8.jpg

Solucja dotyczy rosyjskiej wersji językowej moda,
stąd mogą wystąpić różnice z nazwami wybranymi przez tłumaczy w spolszczeniu.

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62 - Призрачные двойники - poradnik przejścia cz.1. 

Pokaż ukrytą zawartość

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62 - Призрачные двойники - poradnik przejścia cz.2. 

Pokaż ukrytą zawartość

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62 - Призрачные двойники - poradnik przejścia cz.3. 

Pokaż ukrytą zawartość

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62 - Призрачные двойники - poradnik przejścia cz.4.

Pokaż ukrytą zawartość

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62 - Призрачные двойники - poradnik przejścia cz.5. 

Pokaż ukrytą zawartość

Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62 - Призрачные двойники - poradnik przejścia cz.6. 

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 1

• 1 miesiąc temu...

UWAGA !!! Ten poradnik był robiony dla wcześniejszej wersji moda, która pozwalała na dość swobodne przechodzenie.

Wersja v.7.63 już na takie coś nie pozwala. Dlatego powyższy poradnik może służyć tylko do pomocy w rozwiązywaniu zadań, szukaniu schowków i itemów.

Ale pod żadnym względem nie może by wykorzystany do kolejności odkrywania lokacji.

W razie potrzeby, szukamy w nim tylko konkretnych rozwiązań, dla wykonywanego zadania i wracamy do swojej gry.

Zbyt wczesne wejście do świata alternatywnego ( inny Agroprom), znalezienie Luki, Ducha w laboratoriach, czy Kła, oraz rozpoczęcie procesu ożywiania, skutkuje  w efekcie zablokowaniem scenariusza. Te zadania możemy wykonać dopiero po rozmowach ze Striełokiem, Łukaszem i Sacharowem.

Do innych podziemi wchodzimy tylko gdy mamy na nie zadania ( np. Wiepr-12). Podziemiami nie jest metro, czy niedostępna część kopalni w Rudym lesie. Pamiętajmy, że metro, to tylko łatwiejszy dostęp do lokacji na powierzchni, o ile wiemy w którym tunelu jest na nie teleport.

• Dodatnia 1

• 2 lata później...

Pamiętam, że niektórzy grający mieli problem na Poligonie Świadomości Z.

Psi - sztorm, mutanty i nagłe zejście.

Ja też miałem. Przede wszystkim z psi-sztormem.

Ale znalazłem rozwiązanie.

Wchodząc na lokację mamy porozmawiać z Kejt. W momencie kiedy podszedłem na kilka metrów, zadanie zaliczyło się i właściwie mogłem spadać. Ale zostałem. Ustawiłem się jak najbliżej Kejt i to pomogło. Psi-sztorm przetrzymałem. Z mutantami było trochę gorzej, ale dałem radę.   

• 2 tygodnie później...
  W dniu 8.08.2019 o 18:49, DaarMoo napisał(a):

Problem transportu Luka z Wysypiska. Problem, ten występuje w repacku. Sprawdziłem. Dwa razy.

Rozwiń  

Zapewne masz rację. Ja 2 razy przechodziłem Duplikaty,ale zawsze stawiałem moda na podstawkę nie korzystając z repacków i nigdy nie zdarzył mi się problem abym nie mógł przenieść trupa na inną lokację, Zawsze Luke i Ducha zostawiałem w barze przy przejściu do Lasu Zapomnienia i targałem dalej kiedy mi się chciało. Nie miałem żadnych problemów. 

• Dodatnia 2

Następny problem z repacka.

Martwe Miasto.

Kierując się, znakomitym z resztą, poradnikiem Cichego wchodzimy z marszu do MM i mamy szereg zadań. Błąd.

Aby ten szereg zadań zaistniał, najpierw musimy pójść do Prypeci (zachodniej) i porozmawiać z Kopaczami. Stacjonują w budynku koło dworca autobusowego. Od ich dowódcy dostajemy zadanie na znalezienie jednego z nich w MM. Wtedy wchodząc do MM pojawia się cała sekwencja zadań opisanych przez Cichego.    

• Dodatnia 1

• Agrael zmienił(a) tytuł na Odrodzony: Duplikaty - cz1. Odmienne Światy v.7.62- Призрачные двойники - poradnik przejścia
  • Agrael zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony, zgadzasz się na nasze Warunki użytkowania.