Junx Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Wersja OP-2: Repack + Spol. Beta wer. 0003Kiedy: Po wyjściu z pieczaryDodatkowe uwagi: Dodana duża ilość kasy dla łatwiejszej gry. szej zony.7z Edytowane 1 Września 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Sejw po odprowadzeniu krugłowa przez dzicz. Żadnych czitów. Wszystko zdobyte poprzez zadania. POKRUGLOWIE.7z POKRUGLOWIE.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Sejw po X-16. Żadnych czitów Po-x-16.7z Po-x-16.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Sarkofag - sarkofag.7z Obok leży plecak wypchany z wyposażeniem. Nie mamy dekodera, ale można go sobie zrespić. Edytowane 11 Września 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Po wyjściu z X-18 u sida, bez czitów. po x-18.7z Nasz ekwipunek: Z ważniejszych informacji:- Dwa schowki Kostii znalezione- Zadanie na pijawki zrobione (stąd nóż)- Przyjazne stosunki z Kuzniecowem- Mapa ATP odkryta i część zadań zrobiona- Wypad do zapomnianego Lasu (na szybko, ale postęp do zadania "Inferno" jest)- RPG i celownik PU są potrzebne do zadań (na ATP i na Wysypisku)PS. Na tym zapisie są schowki, w których jest dużo sprzętu, jak ktoś chce znać lokalizację, niech piszę na PW. Edytowane 17 Września 2015 przez Junx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Przed Prypecią:Save wykonany w barze po powrocie z Jantaru - przed prypecia.7z Ważniejsze informacje:- Oddane rzeczy dla...... sida buggy z bagien i artefakt "Inferno"... minigum dla Adrealiny... pda dla kreta... Big Ben i walizka dla Freemana... Barrett M95 dla Kostii... Dokumenty dla Akima - Odkryte dużo przejść- Zrobione zadania na ATP (chyba 3/4 zadań)- Losowo robione zadania (dla sida, barmana)- Schowki Kostii do Jantaru znalezione- Walizka dla sida z posterunku oddana- Zrobione dwa zadania dla Kuzniecowa- Oddany Karabin dla Woronina- Część zadań dla Worona zrobioneI wiele innych pobocznych zadań... Postać będzie "pusta" po wczytaniu gry. Save wykonany jest przed 3ma schowkami, które są wypakowane sprzętem. Każdy indywidualnie coś znajdzie dla siebie. Edytowane 23 Września 2015 przez Junx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Freeplay, save wykonamy w Magazynach Wojskowych - freeplay.7z Wyposażenie: Edytowane 28 Września 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Junx ten temat to moim skromnym zdaniem strzał w dziesiątkę - szczególnie przy takich molochu jak OP-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam prośbę potrzebny mi jest zapis ze skończonymi zadaniami z bagien tzn: po rozmowie z Danem a skończonymi zadaniami na Magazynach Wojskowych ponieważ przeinstalowywałem moda i przez przypadek skasowałem zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 @anatol zobacz, któryś z dwóch ostatnich moich zapisów, może jakiś "podejdzie" pod twoje wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Korzystalem z twojego zapisu ale nie ma Dana w schowku jest karabin bandytow niet a Swibłow nie daje zadania a po wzieciu karabinu i oddaniu Swiblowowi nie ma dalej dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Spróbuję poszukać zapisu po Danie - ale nie obiecuję, że to będzie jutro - praca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Posiada ktoś save przed rozmową z Górnikiem? (pierwsza wizyta w Pieczarze) Jak próbuje wczytać quicksave w Pieczarze to mam wylot, a nie jestem na tyle biegły by tą lokację przejść za jednym zamachem. Eweuntialnie po wyjściu z Pieczary, ale z normalną ilością gotówki Edytowane 3 Lutego 2016 przez R4KET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) A mogą być autosave-y z questów po wyjściu z Pieczary bo takich to mam pełno, od początku moda. Gram na wersji repack be żadnych powiększań udźwigu, dodanej kasy. Dobra paczka autosave-ów z początku gry, po wyjściu z Pieczary. http://www26.zippyshare.com/v/CDSvyTAt/file.html Dla pewności sprawdź antywirem. Gram na Repacku ze spolszczeniem 0.10. Edytowane 3 Lutego 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Oto mój ostatni zapis, z ważniejszych rzeczy - ukończone sporo zadań na Kordonie i Wysypisku - trochę kasy - niezłe arty - schowek ze szpejem u Sidorowicza Zapis i screeny w załączniku: wypad_agroprom.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Witam, chcecie zobaczyć graty natchnionego zbieracza..to zapraszam. Sejwy po pierwszym rajdzie do Prypeci, dużo zadań zrobione..Bagna jeszcze nie odwiedzone. BAR.rar Zapomniałem dodać, zero czitów. Edytowane 9 Marca 2016 przez Hans 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam potrzebny jest mi zapis po rozmowie z Cieniem Monolitu w zadanie na sejf monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Przeszedłem RebornFF. Po przerwie zamierzam wrócić do OP-2. Może ktoś podrzucić mi zapis po Pieczarze? Usunąłem moda i mój zapis przepadł. W temacie jest, ale nie chce zapisu z kosmiczną ilością gotówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Gratulacje!!! Witaj w klubie Rebornowców . Szkoda że usunąłeś moda z savami, bo chciałem Cię prosić jeśli skończysz, o wstawienie jako deskę ratunkową dla tych którym się im nie powiedzie, sava w podziemiach przed rozmową o rezygnacji z przynależności do Monolitu. A co dotyczy pieniędzy. Jeśli ich ilości w savie z forum Ci nie odpowiada, to zrób myka. Nakupuj u jakiegoś handlarza najdroższych przedmiotów tyle, że zostanie Ci kwota jaką chcesz mieć, a przedmioty wsadź do jakiegoś trupa. Mod zrobi z nimi porządek. No i pytanie. Dlaczego nie ciągniesz dalej, a przeskakujesz na OP2? Teraz, mając moda na świeżo w głowie, przejście drugiej jego części będzie przyjemniejsze niż po przerwie. Grałem w OP2 i gdybym teraz miał wybierać pomiędzy nim, a Odmiennymi światami, wybrałbym je. Trudności jakie w nich występują, mają realne uzasadnienie w scenariuszu, nie jak w OP2 gdzie określenie "maksymalne przegięcie" nie oddaje skali utrudnienia. Z tego co czytam, właściwym jest Solianka 2016. Czekam na dostosowanie spolszczenia aby zagrać i zmyć niesmak jaki mi pozostał po grze w OP2. Ale to Ty decydujesz w co grać, tak że nie myśl, że coś na Tobie wymuszam. Ja tylko daję sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 @kondotier Dzięki. Usunąłem OP-2 z zapisami :_) Do RebornaFF mam nadal. Zerknę. Masz rację jednak lepszym wyjściem będzie rozpoczęcie kolejnej części No właśnie sam czekam na to spolszczenie z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nie przestrasz się pierwszej akcji w labie pod Radarem. ER, autor moda lubuje się w takich pikantnych początkach. Jak Hitchcock, najpierw trzęsienie ziemi, a potem - a potem to już da się grać . Metafizyka, sceins fiction i fantazja, przeplatają się z bardzo ciekawą rozgrywką. Lokacje z wszystkich trzech podstawek plus bildowskie. A o reszcie pogadamy w trakcie gry. Jak nie masz tego zapisu z początku podziemi, to choćby ten przy teleporcie jakim wychodziło się do Prypeci, lub ten pod samą kopułą. A innych, którzy w tego moda jeszcze nie grali, a lubują się w nietuzinkowych wyzwaniach i scenariuszach nie mających nic wspólnego z podstawkowymi czy soliankowymi, zachęcam do zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nie przestraszę Nie jestem nowicjuszem. Zapis mam idealnie w podziemiach. Napiszę odpowiedni temat i w nim dam linka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monus Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Witam wszystkich fanów serii, proszę o pomoc, potrzebuje save z końca lokacji agroprom. Wywala mi zawsze pod koniec jakiś bug. Zaczynam grę 3 raz i jeżeli zacznę jeszcze raz to się zniechęcę a mam silne postanowienie (jeszcze) żeby skończyć Stalker Lost Alpha DC. Z góry dziękuję za pomoc bo na 'największym forum stalkera' ..... od dwóch tygodni zero odzewu jak i na forum jak i PW. ps. mam gre STALKER LOST ALPHA DEVELOPERS CUT z patchem 1.4002 czy coś , mój email -----> purbaniak71@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @Monus Trzeba poczekać aż kolega @SEB2E wejdzie na forum, skończył LA DC to może mu zapisy zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monus Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Jeżeli kolega @SEB2E gra już, to na pewno ma już save po agropromie bardzo ich potrzebuję bo przymusowe wolne mam i już bym chciał młócić ps. Dajcie numer do niego, tak pilnie potrzebuje tego pliku !! A tak na poważnie to skończyłem wszystkie książki z universum S.T.A.L.K.E.R i po prostu czuje nie dosyt a tylko LA nie jest ukończone a że mam L quatro na dłuższy czas.....więc wiecie...... Edytowane 22 Lipca 2017 przez Monus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi