Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Temat zachowany w celach archiwalnych. Poprawka jest dołączana do spolszczenia od wersji 0.5!Hej,Po kilkudziesięciu minutach szukania znalazłem błąd i się go pozbyłem. Proszę o test na polskiej wersji (repack lub czysta)1. SposóbLink - http://1drv.ms/1LUM1WjPrzed:Po:2. Sposób - Przywrócenie oryginalnego hudu (by Junx) - NIETESTOWANE DŁUGOTRWALE Jeszcze wywal "ui_hud" z textures/ui to będziesz miał taki piękny Hud [:)] Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jeszcze jak poprawisz paski w rogu to już super będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki Daniel!. Mała rzecz a cieszy (testowane na repack'u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jeszcze wywal "ui_hud" z textures/ui to będziesz miał taki piękny Hud @ Godlike dopisz w/w info żeby ludzie mieli normalny Hud 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Szczerze hud polski jest spoko. Tylko mnie się wydaje że jednego paska już mod nie używa (nie widziałem go), no chyba że to radiacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) @JunxChyba właśnie odkryłeś sposób na naprawienie tego co jest popsute w spolszczeniu. Można w ten sposób przywrócić orgyinalny hud. Gratuluję Jeżeli chodzi o paski to spróbuję to naprawić jutro. Edytowane 2 Września 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Tylko mnie się wydaje że jednego paska już mod nie używa (nie widziałem go), no chyba że to radiacja.Tak to jest radiacja. Edytowane 3 Września 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Najlepszy hudzik to ten z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 proszę o odnowienie linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi