vidkunsen Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Sensem życia jest często szukanie sensu życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 O co chodzi, szyfr do enigmy, napisz po polsku bo jeżeli chodzi o datę to jest piatek 4 wrzesnia 2015 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nawiązuje do pytania o sens, sens życia.... .Czy stalker jest częścią odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wiem że nic nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Bańkę bimbru plus przegrycha dla tego kto wie o co chodzi w tym temacie V. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ciekaw jestem jakie jeszcze bezsensowne tematy będą powstawały tylko po to by zaśmiecać forum.Zamykam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi