pacjent1972 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Wyprzedaż tabletów, kart graficznych i notebooków, taki mail przyszedł mi na pocztę. Myślę, no w końcu coś jest taniej... Trzymajcie się foteli czy na czym tam siedzicie, http://scr.hu/2oe0/dcn0c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Morele ostatnio prowadzi jakąś zadziwiającą politykę. Kiedyś był to dobry i tani sklep. A teraz ?W RtvEuroAgd kupiłem klawiaturę o 80 złotych taniej niż jest wystawiona w morele.Kiedy napisałem do morele z pytaniem o zniżkę na tę klawiaturę (jako klient prywatny wydałem u nich do tej pory ponad 15.000)to opuścili mi... 20 złotych (czyli 60 złotych drożej niż w RTVeuro). Podziękowałem i kupiłem tam gdzie bardziej się opłacało.To tyle w kwestii "taniości" w morele... Bardzo mnie rozczarowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Liczby i cyferki.Przydatne w lichwie - zaś w życiu niekoniecznie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 semici; fenicjanie - lichwa dopuszczona prawnie do 5% powyżej odgłowienie, żydzi bez ograniczeń...XVIII - ... system monetarny na świecie upadnie gdy w obieg wejdą papierowe (dziś tez zerojedynkowe) "pieniądze" zawsze będące bez pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi