Łobuz Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wykonałem zadanie od szczura na uzyskanie azylu w barze .A szczur po krótkiej rozmowie strzela do mnie -co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 zabij łajzę i potem idź do Dzika, on powie ci co robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czytaj uważnie dialogi. Przecież powiedział, że chcę Cię "kilym"A ten kwest jest długi, dopiero go wykonasz do końca za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czytaj uważnie dialogi. Przecież powiedział, że chcę Cię "kilym"A ten kwest jest długi, dopiero go wykonasz do końca za jakiś czas.Dzięki za odpowiedź myślałem że to jakiś bug w zwykłej soliance miał przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No ale to jest OP-2, tu musisz spodziewać się niespodziewanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 I jak mam go niby zabić.. skoro on jeszcze dialog się nie skończy a on już wali do mnie i zabija mnie natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Zabij go przed rozmową a potem idź do Dzika. Ten powie ci jak kontynuować zadanie. A jak koniecznie chcesz mieć zaliczone te zadanie to musisz stanąć tak blisko niego by nie strzelał a walnął cię kolbą. Wtedy masz szansę wyciągnąć broń i go zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja tam wziąłem strzelbę. Jak mnie walnął kolbą to wystarczy w nogi mu nawet ze strzelby pojechać i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi