MacTavish Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam!Gdzie znajdę artefakt Inferno w Zapomnianym Lesie? Quest na niego zleca Sidorowicz, przeszukałem już całą mapę, zabiłem hordy mutantów włącznie z "Gajowym" po Bibliotekarza ale nigdzie go nie ma. Zawitałem do Krzyża wykonałem quest z Gajowym ale nie powiedział mi nic ciekawego na temat artefaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A przekazałeś 3 paczki kartaczy Krzyżowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacTavish Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie miałem z nim dialogu, prócz reszty questów. ale fakt Sidor chyba wspominał coś o amunicji, którą zresztą dawno już zużyłem gdzieś tam w labach po drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Zorganizuj w/w amunicję i zanieś Krzyżowi - opowie ci o Garstce i Chemiku.... to będzie kontynuacja zadania. Edytowane 10 Września 2015 przez marycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Jak bierzesz to zadanie to dostajesz 3 paczki kartaczy i musisz je zanieść krzyżowi (pamiętaj żeby nimi nie strzelać do czasu kiedy ich nie oddasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi