Łobuz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mam nadzieje że znajdą się chętni do podzielenia opiniami na temat Noktowizorów Cyfrowy - z mojego skromnego doświadczenia w Soljance wydaje się mi najbardziej Uniwersalnym Można go używać w dzień i w nocy ( nawet arty mało widoczne [sluz]lepiej widać przy jego użyciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Z moich doświadczeń polecam "Biała Noc". Może dlatego, że preferuję działania ofensywne nocą (spada czujność i celność ostrzału przeciwników) i spanie w dzień . W pochmurne dni sprawdza się też dobrze, nie oślepia. Dodatkowym plusem jest to, że rozjaśnia nawet ciemne fragmenty pomieszczeń w laboratoriach i innych pieczarch - dzieki temu nie korzystasz z latarki, która w takich lokacjach jest prawdziwym magnesem na różne stwory Z doświadzczenia wiem, że lepiej jest być tym zaskakującym niż tym zaskoczonym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Sorry za odkop ale czy ktoś mógłby mi upnąć pliki .ppe tych dwóch noktowizorów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tu masz spakowany folder anims z NS. Nie wiem który plik potrzebujesz. anims.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi