DaarMoo Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Po rozmowie z przedstawicielem Świadomosci-Z, jestem dalej zamrożony. Tak jakby gra zawiesiła się choć dźwięk i obraz są. Żadne klawisze nie działają. Aby wyjść z gry robię miękki reset. Wczytuję save-a i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 DaarMoo, zerknij tutaj - LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Właśnie przed chwilą zerknąłem, ale wcześniej zostałem wspaniałomyślnie odmrożony i radośnie lecę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi