Łobuz Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Proszę o opisanie tych zadań od KotoBohemota w sensowny sposób Zadanie Schowek w schowku śiedze i kminie latam po lokacjach i nic nie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Winnetou to ty nie jesteś Szukaj w schowku Striełoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Na agropomie w tunelach byłem i nic nie znalazłemHo ho kolega Maya czytał Łał dzisiaj mało kto wie kto to Winetou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No masz, mój bohater z dzieciństwa. Odnośnie schowka poszukaj tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Old Shatterhand -był moim w dzieciństwie Winetou był postacią zbyd wyidealizowaną i jego tragiczny koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No, teraz jak kiedyś wziąłem się za Skarb w srebrnym jeziorze to sobie pomyślałem - "Boże, co za chała". A jak się miało 12 lat to łykało się to bez popitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 A jeden bohater i drugi, chodzili po prerii bez Bioradaru. Wszystko znajdowali. Jak oni to robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Bo to panie, prawdziwi stalkerzy byli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 First stalkers ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 NS5 TT2 - spałner (załączyłem info wcześniej w temacie do NS5 Tt2) jeśli jest to podstawka cienie to w/w spałner wgrać w pliki moda i można pobrać spałnując w/w bioradar i będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Przepraszam wole sam znaleźć (w trudzie i znoju) ewentualnie z podpowiedźią ale spawner to ostateczność jeżeli coś zostało zbugowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi