krypa Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Witam. przy wczytywaniu zapisów gry gra nie odpowiada, widać chęć wejścia, ale ekran jest martwy. Po wejściu do menadżera Plik XR_3DA.exe brak odpowiedzi. Wróciłem do dalekich zapisów i niby się udało ale następny wyrzut na pulpit i kicha nie mogę wejść do zapisów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Cóż, musiałeś zrobić coś tak strasznego, że nawet w Zonie cię nie chcą. Przemyśl to. A tak między nami, myślę, że to raczej problem sprzętowy a nie gry. Zacznij od tego, że opróżnij folder z zapisami. Zostaw tylko kilka ostatnich, a resztę sobie gdzieś przenieś. Najlepiej na inny dysk. Zapisy przechowywane są w katalogu z grą, w folderze savedata / savedgames. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Przeinstaluj wszystko od nowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krypa Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 Dzięki. Pomaga oczywiście wczytywanie wcześniejszych zapisów, ale trzeba się cofać niestety po kilka godzin gry (czasami). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts