Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Siedze w chutorze na Wieży i nie wieże Zombi i snorki odstrzelone a Kontrolera łowcy ani widu Obczołgałem cały chutor (złom pozbierany) i nicCo jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przestraszył się ciebie i uciekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Faktycznie Uciekłale wrócił z trójką kolegów bez zaproszenia na imprezęPrzyszykowali impreze powitalną w wiosce Kontrolerów ale niedałem się skusić zombicą I go odstrzeliłem z kolegami Edytowane 20 Września 2015 przez Łobuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Noi gites ważny jest efekt a nie wykonanie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dan mówi żeby zdobyć celownik PNW u barmana .Niestety Barman nie ma celownika ani w ofercie ani w dialogach . A może to nie Barman ma celownik ?? Nie wiem co robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 To nie chodzi o celownik tylko o noktowizor. PNW czyli przyrząd nocnego widzenia. W grze są trzy rodzaje noktowizorów. Najtańszy standardowy, który można kupić na przykład u Worona ale w zasadzie to marnowanie pieniędzy. Przeciwzakłóceniowy czyli ten który potrzebujesz, do kupienia u Barmana ale też chyba u Siaka i Kutwy. I najlepszy modernizowany który można kupić dopiero u Dimaka w Wschodniej Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi