Łobuz Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Siedze w chutorze na Wieży i nie wieże Zombi i snorki odstrzelone a Kontrolera łowcy ani widu Obczołgałem cały chutor (złom pozbierany) i nicCo jest grane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Przestraszył się ciebie i uciekł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 20, 2015 Author Report Share Posted September 20, 2015 (edited) Faktycznie Uciekłale wrócił z trójką kolegów bez zaproszenia na imprezęPrzyszykowali impreze powitalną w wiosce Kontrolerów ale niedałem się skusić zombicą I go odstrzeliłem z kolegami Edited September 20, 2015 by Łobuz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Noi gites ważny jest efekt a nie wykonanie :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coles313 Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Dan mówi żeby zdobyć celownik PNW u barmana .Niestety Barman nie ma celownika ani w ofercie ani w dialogach . A może to nie Barman ma celownik ?? Nie wiem co robić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 To nie chodzi o celownik tylko o noktowizor. PNW czyli przyrząd nocnego widzenia. W grze są trzy rodzaje noktowizorów. Najtańszy standardowy, który można kupić na przykład u Worona ale w zasadzie to marnowanie pieniędzy. Przeciwzakłóceniowy czyli ten który potrzebujesz, do kupienia u Barmana ale też chyba u Siaka i Kutwy. I najlepszy modernizowany który można kupić dopiero u Dimaka w Wschodniej Prypeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts