Gość Nieaktywny Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witam , Ostatnim razem znowu zainstalowałem CS , Problem polega na tym gdyż po wgraniu modów ( Sleep Bag i na zmiane imienia Szramy ) nie działają , edytowałem Configs , 3 razy zacząłem od nowa grę i nadal nie działają.Liczę na waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A dokonałeś zmian w fsgame.ltx, żeby gra wczytywała gamedatę moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Znaczy Chodziło mi oto że zrobiłem w fsgame.ltx ( pomyliło mi sie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Thx wszystkim za pomoc , okazało się że wrzuciłem Gamedate do Bin , a nie powinno tam być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi