Gość Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Hej,Panowie no gra się bardzo przyjemnie ale wpadłem w dziurę. Mam zrobiony kwest na rozpoczęcie poszukiwań Ducha i Kła oraz zablokowana reszta kwestów dot. grupy naukowej z racji tego, że nie znalazłem jeszcze zabójców kła. No więc chciałbym ich znaleźć ale Dan mi się nie respi.Z kwestów głównych mam zrobione wszystko oprócz mydła dla fimy (to ma jakieś znaczenie?)Wstawiam sejw. Jeśli ktoś ma czas i chęci to byłbym wdzięczny gdyby sprawdził co jest nie tak. savedgames.7zPozdrawiam savedgames.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Zobacz kwesty Czystego nieba podczas wykonywania zadaia dla Swibłowa na rkm pojawia się Dan. Edytowane 22 Września 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dokładnie tak. Dan pojawia się w Parku Maszynowym podczas questu na rkm od Swibłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Hej,Okej dzięki, jest to gdzieś tam napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Poprawiłem poradnik, teraz jest napisane kiedy spawnuje się dan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi